Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ziomale z Kramska WKS Morgi
moja Tactiek dupa
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
14 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.8 gemiddelde waardering 44.8
very good Schieten good
very good Passen solid
good Verdedigen solid


4e minuut.
Wultański met een snelle inworp. Czibor is nu in balbezit. Czibor geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cozar de bal. Pasieka bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziomale z Kramska - WKS Morgi 1:0

6e minuut.
bin Al Rabee bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Rabee passt de bal zonder na te denken. Cabeção rent richting de bal. Cabeção geeft de bal voor. Pasieka springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cabeção met een snelle inworp. bin Al Rabee rent richting de bal. bin Al Rabee passt de bal zonder na te denken. Pasieka is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Pasieka bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziomale z Kramska - WKS Morgi 2:0

13e minuut.
Battista geeft een hoge lob. Dedaj rent richting de bal. Steenwinckel onderschept slim de pass. Steenwinckel haalt uit met een fantastische trap. Dyluś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziomale z Kramska - WKS Morgi 2:1

19e minuut.
Clavelo passt de bal in één keer door. Kasprzycki rent richting de bal. Kasprzycki passt de bal in één keer door. Steenwinckel rent richting de bal. Steenwinckel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Wultański probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. bin Al Rabee kopt de bal weg. Pasieka heeft problemen om de bal te vangen. Pasieka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ziomale z Kramska - WKS Morgi 3:1

36e minuut.
Kardas met een snelle inworp. Cabeção rent richting de bal. Cabeção geeft de bal voor. Pasieka springt en kopt de bal. Rocco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziomale z Kramska - WKS Morgi 4:1

41e minuut.
Cabeção passt de bal in één keer door. Pasieka rent richting de bal. Wultański rent richting de bal. Wultański schiet op doel. Rocco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziomale z Kramska - WKS Morgi 5:1

45e minuut.
Klungelig pakt Cabeção de bal. Cabeção passt de bal zonder na te denken. Pasieka is nu in balbezit. Pasieka haalt uit met een fantastische trap. Rocco probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kranjčević komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ziomale z Kramska 31%, WKS Morgi 69%.
Ziomale z Kramska - WKS Morgi 5:1

48e minuut.
Kranjčević kopt de bal weg. Battista bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pasieka. Battista wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

54e minuut.
Andrade geeft de bal voor. Lucchini rent richting de bal. Lucchini met een sublieme pass. Cabeção bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeção draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Milinte passt de bal met de wreef. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Jotanović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jotanović krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Fontaine geeft de bal voor. Inworp. Kardas met de inworp. Cabeção geeft een lange en hoge pass. Pasieka krijgt zijn hoofd ertegen. Rocco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Kardas met een snelle inworp. Cabeção is nu in balbezit. Cabeção geeft de bal voor. Pasieka krijgt zijn hoofd ertegen. Rocco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziomale z Kramska - WKS Morgi 6:1

73e minuut.
Kasprzycki geeft de bal voor. Klungelig pakt Kardas de bal. Fernández Arregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Arregui draait met de bal, schiet en ... Lucchini probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Cabeção is nu in balbezit. Cabeção passt de bal zonder na te denken. Pasieka rent richting de bal. Pasieka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ziomale z Kramska - WKS Morgi 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ziomale z Kramska 33%, WKS Morgi 67%.
Ziomale z Kramska - WKS Morgi 7:1