Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drużyna Świtały Fc Toho
5.3.2kich Tactiek Akagenoaka
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
39.2 gemiddelde waardering 43.8
redelijk Schieten goed
goed Passen goed
matig Verdedigen solide


3e minuut.
Reina rent richting de bal. Reina geeft de bal voor. Henrique kopt de bal weg. Paliło rent richting de bal. Paliło haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Peñaranda met een sublieme pass. Kurtyka is nu in balbezit. Altini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Altini krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Bonfá bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonfá geeft de bal voor. Tysiąc verovert de bal door een tackle van achteren. Altini bereikt de bal nog maar net als eerste. Altini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Marelić passt de bal in één keer door. Konrad is nu in balbezit. Konrad geeft een lange en hoge pass. Altini is nu in balbezit. Altini schiet op doel. Bolívar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Konrad met een sublieme pass. Marelić rent richting de bal. Marelić passt de bal zonder na te denken. Mihart is nu in balbezit. Mihart haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drużyna Świtały 51%, Fc Toho 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Drużyna Świtały - Fc Toho 0:0

54e minuut.
Lodewijks is nu in balbezit. Lodewijks geeft een lange en hoge pass. Altini is nu in balbezit. Altini haalt uit met een fantastische trap. Bolívar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Lodewijks is nu in balbezit. Lodewijks geeft de bal voor. Reina rent richting de bal. Altini onderschept slim de pass. Altini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Altini is nu in balbezit. Altini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Drużyna Świtały - Fc Toho 0:1

63e minuut.
Baleia rent richting de bal. Baleia geeft een lange en hoge pass. Peñaranda is nu in balbezit. Altini verovert de bal door een tackle van achteren. Altini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Marelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Marelić geeft een hoge lob. Altini bereikt de bal nog maar net als eerste. Altini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Drużyna Świtały - Fc Toho 0:2

70e minuut.
Kurtyka is nu in balbezit. Kurtyka geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Altini de bal onder controle te krijgen. Altini haalt uit met een fantastische trap. Bolívar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Mihart onderschept slim de pass. Mihart speelt de bal door. Konrad rent richting de bal. Konrad geeft een hoge lob. Altini maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drużyna Świtały 66%, Fc Toho 34%.
Drużyna Świtały - Fc Toho 0:2