Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Colorado-Avalanche Van Graffs
4-1-2-1-2NEW Tactiek 1-3-2-1-3
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
23 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 39.5
very good Schieten adequate
good Passen solid
adequate Verdedigen adequate


3e minuut.
Daar is Szojka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bokłaga rent richting de bal. Bokłaga geeft een lange en hoge pass. Melchior rent richting de bal. Melchior draait met de bal, schiet en ... Fednárik bokst de bal weg. Dempsey is nu in balbezit. Rujoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Rujoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Colorado-Avalanche - Van Graffs 1:0

6e minuut.
Bokłaga rent richting de bal. Bokłaga geeft een hoge lob. Bytnowicz kan de bal niet met de borst controleren. Melchior rent richting de bal. Melchior haalt uit met een fantastische trap. Fednárik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Ghiţescu geeft een lange en hoge pass. Rujoiu kopt de bal weg. Melchior rent richting de bal. Melchior haalt uit met een fantastische trap. Fednárik probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Colorado-Avalanche - Van Graffs 2:0

12e minuut.
Panizzolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Panizzolo geeft een lange en hoge pass. Daar is Śnieżek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śnieżek geeft een hoge lob. Kartofel is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Colorado-Avalanche - Van Graffs 2:1

14e minuut.
Sinicki geeft de bal voor. Panizzolo met een sublieme pass. Daar is Bytnowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melchior rent richting de bal. Melchior schiet op doel. Fednárik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

17e minuut.
Bytnowicz geeft een lange en hoge pass. Bokłaga heeft problemen om de bal te vangen. Bokłaga geeft een lange en hoge pass. Melchior controleert de bal met de borst. Melchior schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Dueñas Rodríguez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szojka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szojka passt de bal met de wreef. Kartofel rent richting de bal. Kartofel haalt uit met een fantastische trap. Kiciński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Panizzolo passt de bal met de wreef. Kartofel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiţescu begaat een overtreding. Ghiţescu krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Brunat kopt de bal weg. Melchior is nu in balbezit. Panizzolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melchior rent richting de bal. Melchior haalt uit met een fantastische trap. Fednárik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Dempsey geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Janča met de inworp. Brunat geeft de bal voor. Rujoiu springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Szojka passt de bal in één keer door. Wichorowski rent richting de bal. Wichorowski geeft de bal voor. Melchior bereikt de bal nog maar net als eerste. Melchior draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Bytnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bytnowicz passt de bal zonder na te denken. Bokłaga met een sublieme pass. Rujoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujoiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Fednárik trapt de bal weg van het doel. Stań kopt de bal weg. Rujoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujoiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ghiţescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wichorowski de bal. Wichorowski geeft de bal voor. Melchior rent richting de bal. Melchior draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Colorado-Avalanche - Van Graffs 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colorado-Avalanche 38%, Van Graffs 62%.
Colorado-Avalanche - Van Graffs 3:1

57e minuut.
Rujoiu heeft problemen om de bal te vangen. Pic speelt de bal door. Bandelewski is nu in balbezit. Kartofel onderschept slim de pass. Kartofel haalt uit met een fantastische trap. Kiciński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colorado-Avalanche - Van Graffs 3:2

59e minuut.
Ghiţescu speelt de bal door. Brunat bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunat passt de bal zonder na te denken. Melchior bereikt de bal nog maar net als eerste. Melchior draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Melchior kopt de bal weg. Rujoiu rent richting de bal. Panizzolo maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Panizzolo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Panizzolo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

67e minuut.
Pic rent richting de bal. Janča onderschept slim de pass. Janča met een sublieme pass. Bokłaga is nu in balbezit. Bokłaga geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Melchior rent richting de bal. Melchior haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Colorado-Avalanche - Van Graffs 4:2

68e minuut.
Szojka met een sublieme pass. Daar is Pic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melchior onderschept slim de pass. Melchior draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Colorado-Avalanche - Van Graffs 5:2

80e minuut.
Melchior probeert naar een medespeler te passen. Bokłaga is nu in balbezit. Bokłaga geeft de bal voor. Melchior heeft problemen om de bal te vangen. Melchior schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Daar is Ghiţescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śnieżek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiţescu onderschept slim de pass. Ghiţescu geeft de bal voor. Bytnowicz kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Brunat geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bokłaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bokłaga geeft een hoge lob. Fednárik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Brunat zal de hoekschop nemen. Bytnowicz kopt de bal weg. Fednárik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Melchior rent richting de bal. Melchior draait met de bal, schiet en ... Fednárik probeert wanhopig de bal te grijpen. Bytnowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Melchior passt de bal met de wreef. Bokłaga is nu in balbezit. Bokłaga geeft een hoge lob. Rujoiu rent richting de bal. Rujoiu schiet op doel. Fednárik bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colorado-Avalanche 35%, Van Graffs 65%.
Colorado-Avalanche - Van Graffs 5:2