Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Colorado-Avalanche Ziomale z Kramska
4-1-2-1-2NEW Tactiek moja
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
41.4 gemiddelde waardering 54.5
solid Schieten very good
good Passen very good
average Verdedigen good


2e minuut.
Czibor speelt de bal door. Klungelig pakt Cabeção de bal. Cabeção geeft een hoge lob. Pasieka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasieka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Colorado-Avalanche - Ziomale z Kramska 0:1

5e minuut.
Kranjčević geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bokłaga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stań bereikt de bal nog maar net als eerste. Stań geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Janča kopt de bal weg. Rujoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucchini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rujoiu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Melchior neemt zijn aanloop. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Colorado-Avalanche - Ziomale z Kramska 1:1

17e minuut.
Brunat rent richting de bal. bin Al Rabee onderschept slim de pass. Cabeção rent richting de bal. Cabeção passt de bal zonder na te denken. Czibor geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Colorado-Avalanche - Ziomale z Kramska 1:2

34e minuut.
Lucchini rent richting de bal. Lucchini geeft de bal voor. Wichorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasieka verovert de bal door een tackle van achteren. Pasieka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Wultański is nu in balbezit. Wultański geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ghiţescu de bal. Pasieka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasieka draait met de bal, schiet en ... Kiciński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Czibor geeft een lange en hoge pass. Daar is Ghiţescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasieka is nu in balbezit. Pasieka schiet op doel. Kiciński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colorado-Avalanche - Ziomale z Kramska 1:3

40e minuut.
Janča speelt de bal door. Bokłaga rent richting de bal. Bokłaga passt de bal in één keer door. Rujoiu rent richting de bal. Rujoiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Brunat kopt de bal weg. Klungelig pakt Bokłaga de bal. Pasieka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasieka schiet op doel. Kiciński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colorado-Avalanche - Ziomale z Kramska 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colorado-Avalanche 64%, Ziomale z Kramska 36%.
Colorado-Avalanche - Ziomale z Kramska 1:4

48e minuut.
bin Al Rabee is nu in balbezit. bin Al Rabee passt de bal in één keer door. Kranjčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasieka is nu in balbezit. Pasieka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wichorowski met de inworp. Brunat controleert de bal met de borst. bin Al Rabee bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Rabee haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Janča passt de bal met de wreef. Melchior bereikt de bal nog maar net als eerste. Melchior passt de bal met de wreef. Rujoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujoiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Dedaj kopt de bal weg. Wultański is nu in balbezit. Wultański geeft een lange en hoge pass. Pasieka rent richting de bal. Pasieka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Een oude blessure zorgt ervoor dat Kiciński niet meer kan verder spelen. Soboczyński komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Cabeção geeft een hoge lob. Soboczyński met een sublieme pass. bin Al Rabee kopt de bal weg. Pasieka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasieka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Czibor geeft een hoge lob. Cabeção kopt de bal weg. Pasieka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasieka haalt uit met een fantastische trap. Soboczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Colorado-Avalanche - Ziomale z Kramska 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colorado-Avalanche 64%, Ziomale z Kramska 36%.
Colorado-Avalanche - Ziomale z Kramska 1:5