Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ziomale z Kramska Colorado-Avalanche
moja Tactiek 4-1-2-1-2NEW
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
17 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
55.7 gemiddelde waardering 40
very good Schieten solid
very good Passen adequate
good Verdedigen average


4e minuut.
Ghiţescu passt de bal in één keer door. Melchior bereikt de bal nog maar net als eerste. Milinte tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Milinte krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Ghiţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeção verovert de bal door een tackle van achteren. Cabeção passt de bal in één keer door. Pasieka rent richting de bal. Pasieka haalt uit met een fantastische trap. Kiciński bokst de bal weg.

11e minuut.
Furchi met een sublieme pass. Bokłaga speelt de bal door. Rujoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujoiu schiet op doel. Dyluś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziomale z Kramska - Colorado-Avalanche 0:1

14e minuut.
Kardas verovert de bal door een tackle van achteren. Kardas geeft een hoge lob. Wultański speelt de bal door. Pasieka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasieka draait met de bal, schiet en ... Kiciński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wultański neemt de hoekschop. Pasieka krijgt zijn hoofd ertegen. Kiciński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ziomale z Kramska - Colorado-Avalanche 1:1

15e minuut.
Furchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Furchi speelt de bal door. Bokłaga met een sublieme pass. Rujoiu rent richting de bal. Rujoiu schiet op doel. Dyluś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Bokłaga passt de bal met de wreef. Janča is nu in balbezit. Janča passt de bal zonder na te denken. Rujoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziomale z Kramska - Colorado-Avalanche 1:2

22e minuut.
Cabeção raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Osenkowski komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Czibor passt de bal met de wreef. bin Al Rabee bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Rabee passt de bal zonder na te denken. Pasieka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasieka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Wultański is nu in balbezit. Wultański geeft de bal voor. Pasieka is nu in balbezit. Pasieka schiet op doel. Kiciński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Wichorowski geeft een hoge lob. Melchior is nu in balbezit. Dedaj begaat een overtreding. Dedaj krijgt een gele kaart.

39e minuut.
bin Al Rabee verovert de bal door een tackle van achteren. bin Al Rabee met een sublieme pass. Wultański bereikt de bal nog maar net als eerste. Wultański geeft de bal voor. Pasieka springt en kopt de bal. Kiciński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Kardas speelt de bal door. Czibor is nu in balbezit. Czibor passt de bal met de wreef. Wultański bereikt de bal nog maar net als eerste. Wultański geeft de bal voor. Kiciński bokst de bal weg. Pasieka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasieka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ziomale z Kramska - Colorado-Avalanche 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ziomale z Kramska 34%, Colorado-Avalanche 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ziomale z Kramska - Colorado-Avalanche 2:2

46e minuut.
Kranjčević komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Kardas met een sublieme pass. Bandelewski is nu in balbezit. Pasieka verovert de bal door een tackle van achteren. Pasieka schiet op doel. Kiciński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziomale z Kramska - Colorado-Avalanche 3:2

79e minuut.
Daar is Osenkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Al Rabee bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Rabee passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Osenkowski de bal. Osenkowski geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kiciński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Janča kopt de bal weg. Czibor is nu in balbezit. Czibor passt de bal met de wreef. bin Al Rabee is nu in balbezit. bin Al Rabee schiet op doel. Kiciński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pasieka rent richting de bal. Pasieka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziomale z Kramska - Colorado-Avalanche 4:2

89e minuut.
Kranjčević probeert naar een medespeler te passen. Jotanović is nu in balbezit. Jotanović passt de bal zonder na te denken. Pasieka rent richting de bal. Pasieka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ziomale z Kramska 34%, Colorado-Avalanche 66%.
Ziomale z Kramska - Colorado-Avalanche 4:2