Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drużyna Świtały !CF! Real Madrid
5.3.2kich Tactiek new
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
39.9 gemiddelde waardering 53
adequate Schieten very good
adequate Passen solid
average Verdedigen solid


16e minuut.
Peñaranda geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yiğitata met een snelle inworp. Kustanto geeft de bal voor. Rollner maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drużyna Świtały - !CF! Real Madrid 0:1

21e minuut.
Yiğitata passt de bal met de wreef. Obeadă speelt de bal door. Rollner is nu in balbezit. Rollner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Rollner is nu in balbezit. Kustanto is nu in balbezit. Kustanto passt de bal met de wreef. Obeadă rent richting de bal. Obeadă draait met de bal, schiet en ... Bolívar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Zoetemelk rent richting de bal. Zoetemelk geeft de bal voor. Tysiąc bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitata onderschept slim de pass. Yiğitata draait met de bal, schiet en ... Bolívar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yiğitata geeft een hoge lob. Rollner is nu in balbezit. Rollner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Drużyna Świtały - !CF! Real Madrid 0:2

27e minuut.
Henrique passt de bal met de wreef. Tysiąc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tysiąc passt de bal zonder na te denken. Daar is Obeadă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rollner bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Drużyna Świtały - !CF! Real Madrid 0:3

30e minuut.
Daar is Peñaranda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurtyka is nu in balbezit. Rollner onderschept slim de pass. Obeadă rent richting de bal. Obeadă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Stark met een sublieme pass. Yiğitata rent richting de bal. Yiğitata probeert naar een medespeler te passen. Obeadă rent richting de bal. Obeadă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Paliło rent richting de bal. Motton verovert de bal door een tackle van achteren. Motton geeft een hoge lob. Rollner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rollner draait met de bal, schiet en ... Bolívar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drużyna Świtały - !CF! Real Madrid 0:4

43e minuut.
Yiğitata probeert naar een medespeler te passen. Obeadă rent richting de bal. Obeadă met een sublieme pass. Rollner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rollner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drużyna Świtały - !CF! Real Madrid 0:5

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zoetemelk met een snelle inworp. Kustanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kustanto geeft een hoge lob. Obeadă krijgt zijn hoofd ertegen. Bolívar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drużyna Świtały 73%, !CF! Real Madrid 27%.
Drużyna Świtały - !CF! Real Madrid 0:5

49e minuut.
Kustanto passt de bal in één keer door. Motton speelt de bal door. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă draait met de bal, schiet en ... Bolívar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drużyna Świtały - !CF! Real Madrid 0:6

54e minuut.
Zoetemelk rent richting de bal. Stark tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zoetemelk raakt geblesseerd tijdens het duel. Kustanto met een snel genomen vrije trap. Zoetemelk rent richting de bal. Zoetemelk geeft een lange en hoge pass. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Inworp. Yiğitata zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garbień rent richting de bal. Obeadă verovert de bal door een tackle van achteren. Obeadă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Kustanto probeert naar een medespeler te passen. Motton is nu in balbezit. Motton geeft de bal voor. Rollner is nu in balbezit. Rollner draait met de bal, schiet en ... Bolívar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Stark bereikt de bal nog maar net als eerste. Kustanto verovert de bal door een tackle van achteren. Kustanto passt de bal zonder na te denken. Rollner is nu in balbezit. Rollner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kustanto onderschept slim de pass. Kustanto geeft een hoge lob. Rollner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rollner schiet op doel. Bolívar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drużyna Świtały - !CF! Real Madrid 0:7

79e minuut.
Kurtyka geeft een lange en hoge pass. Stracený rent richting de bal. Henrique maakt een afschuwelijke overtreding. Henrique krijgt een gele kaart. Stracený is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stracený met een snel genomen vrije trap. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă schiet op doel. Bolívar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Tokel is nu in balbezit. Tokel probeert naar een medespeler te passen. Yiğitata is nu in balbezit. Kustanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kustanto geeft een hoge lob. Bolívar bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drużyna Świtały 66%, !CF! Real Madrid 34%.
Drużyna Świtały - !CF! Real Madrid 0:7