Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Toho AS Cannes
Akagenoaka Tactiek Własna
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
45.1 gemiddelde waardering 49.3
adequate Schieten very good
good Passen solid
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Dzienis verovert de bal door een tackle van achteren. Dzienis geeft de bal voor. Rabenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Firmino is nu in balbezit. Firmino geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mroziak is nu in balbezit. Mroziak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Toho - AS Cannes 0:1

4e minuut.
Moţoc speelt de bal door. Surányi speelt de bal door. Firmino rent richting de bal. Firmino geeft een lange en hoge pass. Mroziak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Leszko verovert de bal door een tackle van achteren. Leszko geeft de bal voor. Anatol bereikt de bal nog maar net als eerste. Anatol met een sublieme pass. Firmino geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Rabenda verovert de bal door een tackle van achteren. Rabenda geeft een lange en hoge pass. Mroziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mroziak draait met de bal, schiet en ... Dreger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Toho - AS Cannes 0:2

20e minuut.
Anatol geeft de bal voor. Baleia kopt de bal weg. Klungelig pakt Bonfá de bal. Turi is nu in balbezit. Turi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Toho - AS Cannes 0:3

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mihart met een snelle inworp. Lodewijks is nu in balbezit. Lodewijks passt de bal zonder na te denken. Mihart geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Altini rent richting de bal. Altini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Toho - AS Cannes 1:3

24e minuut.
Mroziak speelt de bal door. Turi is nu in balbezit. Altini rent richting de bal. Altini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Firmino is nu in balbezit. Firmino geeft de bal voor. Daar is Dzienis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turi bereikt de bal nog maar net als eerste. Turi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Mihart passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Altini de bal. Menci rent richting de bal. Altini verovert de bal door een tackle van achteren. Altini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Menci rent richting de bal. Mihart onderschept slim de pass. Mihart geeft een hoge lob. Konrad geeft een lange en hoge pass. Altini krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Toho 59%, AS Cannes 41%.
Fc Toho - AS Cannes 1:3

46e minuut.
Rabenda geeft een hoge lob. Inworp. Lodewijks met de inworp. Mihart rent richting de bal. Mihart geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

47e minuut.
Anatol kopt de bal weg. Surányi heeft problemen om de bal te vangen. Surányi passt de bal zonder na te denken. Firmino is nu in balbezit. Firmino geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Menci geeft een lange en hoge pass. Baleia kopt de bal weg. Firmino geeft de bal voor. Turi bereikt de bal nog maar net als eerste. Turi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Marelić is nu in balbezit. Anatol onderschept slim de pass. Anatol probeert naar een medespeler te passen. Turi rent richting de bal. Turi schiet op doel. Dreger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Menci geeft een lange en hoge pass. Mroziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonfá onderschept slim de pass. Turi verovert de bal door een tackle van achteren. Turi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Na een snelle pass probeert Rodríguez Antequera de bal onder controle te krijgen. Konrad is nu in balbezit. Konrad passt de bal in één keer door. Altini rent richting de bal. Altini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Marelić passt de bal in één keer door. Mihart is nu in balbezit. Altini rent richting de bal. Mihart rent richting de bal. Mihart schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Lodewijks bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodewijks passt de bal zonder na te denken. Mihart heeft problemen om de bal te vangen. Mihart geeft de bal voor. Altini krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Toho 55%, AS Cannes 45%.
Fc Toho - AS Cannes 1:3