Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Cannes Fc Toho
Własna Tactiek Akagenoaka
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
48.3 gemiddelde waardering 44.5
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen solide
solide Verdedigen solide


11e minuut.
Firmino kopt de bal weg. Klungelig pakt Bonfá de bal. Mroziak is nu in balbezit. Mroziak haalt uit met een fantastische trap. Guarguaglini probeert de bal aan de voet te houden. Dreger bokst de bal weg.

13e minuut.
Surányi probeert naar een medespeler te passen. Jokisch is nu in balbezit. Jokisch probeert naar een medespeler te passen. Mroziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mroziak haalt uit met een fantastische trap. Dreger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Firmino probeert de bal aan de voet te houden. Mihart is nu in balbezit. Mihart geeft een hoge lob. Altini rent richting de bal. Altini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ponzo met de inworp. Jokisch heeft problemen om de bal te vangen. Jokisch geeft de bal voor. Turi rent richting de bal. Turi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Bonfá speelt de bal door. Potočnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Potočnik passt de bal met de wreef. Konrad rent richting de bal. Konrad geeft de bal voor. Duvarcı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Konrad zal de hoekschop nemen. Altini springt en kopt de bal. Duvarcı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Dzienis geeft een lange en hoge pass. Mihart rent richting de bal. Mihart passt de bal zonder na te denken. Konrad bereikt de bal nog maar net als eerste. Konrad haalt uit met een fantastische trap. Duvarcı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Cannes 41%, Fc Toho 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS Cannes - Fc Toho 0:0

48e minuut.
Turi rent richting de bal. Lodewijks begaat een overtreding. Turi raakt geblesseerd tijdens het duel. Firmino met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Leszko de bal. Mroziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mroziak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cannes - Fc Toho 1:0

51e minuut.
Konrad met een snelle inworp. Potočnik speelt de bal door. Firmino probeert naar een medespeler te passen. Mroziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mroziak schiet op doel. Dreger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Firmino probeert naar een medespeler te passen. Mroziak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bonfá. Bonfá krijgt een gele kaart. Mroziak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Firmino wilt de vrije trap nemen. Dreger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Lodewijks is nu in balbezit. Jokisch verovert de bal door een tackle van achteren. Jokisch geeft een lange en hoge pass. Mroziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mroziak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Potočnik kopt de bal weg. Inworp. Ponzo met de inworp. Jokisch geeft een lange en hoge pass. Turi maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Cannes 39%, Fc Toho 61%.
AS Cannes - Fc Toho 1:0