Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Van Graffs WKS Morgi
1-3-2-1-3 Tactiek dupa
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.3 gemiddelde waardering 45.4
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
matig Verdedigen goed


2e minuut.
Inworp. Yedier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kasprzycki speelt de bal door. Steenwinckel rent richting de bal. Steenwinckel draait met de bal, schiet en ... Fednárik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Zincir geeft een lange en hoge pass. Catalán rent richting de bal. Rueda begaat een overtreding. Rueda krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Fednárik probeert naar een medespeler te passen. Dueñas Rodríguez kopt de bal weg. Fontaine rent richting de bal. Kartofel verovert de bal door een tackle van achteren. Kartofel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Stemplewski controleert de bal met de borst. Andrade rent richting de bal. Andrade passt de bal met de wreef. Steenwinckel is nu in balbezit. Steenwinckel schiet op doel. Fednárik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Daar is Dueñas Rodríguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pic is nu in balbezit. Pic met een sublieme pass. Kartofel is nu in balbezit. Kartofel haalt uit met een fantastische trap. Rocco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Baeza geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yedier met de inworp. Steenwinckel is nu in balbezit. Steenwinckel haalt uit met een fantastische trap. Fednárik bokst de bal weg.

26e minuut.
Rueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueda speelt de bal door. Daar is Śnieżek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śnieżek geeft de bal voor. Kartofel maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Andrade passt de bal zonder na te denken. Bytnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Steenwinckel verovert de bal door een tackle van achteren. Steenwinckel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Dempsey geeft de bal voor. Rueda is nu in balbezit. Rueda met een sublieme pass. Śnieżek geeft de bal voor. Kartofel springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Van Graffs - WKS Morgi 1:0

34e minuut.
Kartofel rent richting de bal. Dueñas Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas Rodríguez passt de bal met de wreef. Kartofel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartofel haalt uit met een fantastische trap. Rocco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Fednárik probeert naar een medespeler te passen. Rueda kopt de bal weg. Catalán heeft problemen om de bal te vangen. Kartofel rent richting de bal. Kartofel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Van Graffs 64%, WKS Morgi 36%.
Van Graffs - WKS Morgi 1:0

46e minuut.
Kasprzycki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Catalán de bal. Catalán geeft de bal voor. Steenwinckel bereikt de bal nog maar net als eerste. Steenwinckel draait met de bal, schiet en ... Fednárik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Pic bereikt de bal nog maar net als eerste. Pic geeft een hoge lob. Daar is Kartofel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Andrade is nu in balbezit. Andrade passt de bal in één keer door. Steenwinckel is nu in balbezit. Steenwinckel schiet op doel. Fednárik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Van Graffs - WKS Morgi 1:1

58e minuut.
Stemplewski is nu in balbezit. Kasprzycki verovert de bal door een tackle van achteren. Kasprzycki passt de bal zonder na te denken. Steenwinckel bereikt de bal nog maar net als eerste. Steenwinckel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Daar is Fernández Arregui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zincir met een sublieme pass. Clavelo is nu in balbezit. Clavelo geeft een lange en hoge pass. Steenwinckel springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Kasprzycki speelt de bal door. Steenwinckel is nu in balbezit. Bytnowicz onderschept slim de pass. Steenwinckel rent richting de bal. Steenwinckel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

69e minuut.
Dempsey verovert de bal door een tackle van achteren. Andrade is nu in balbezit. Andrade passt de bal zonder na te denken. Kasprzycki geeft de bal voor. Steenwinckel springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Bytnowicz is nu in balbezit. Bytnowicz geeft een lange en hoge pass. Kartofel rent richting de bal. Kartofel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Van Graffs - WKS Morgi 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Van Graffs 59%, WKS Morgi 41%.
Van Graffs - WKS Morgi 2:1