Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS Morgi Van Graffs
dupa Tactiek 1-3-2-1-3
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.2 gemiddelde waardering 41.8
goed Schieten solide
goed Passen solide
solide Verdedigen matig


2e minuut.
Clavelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavelo geeft een hoge lob. Steenwinckel is nu in balbezit. Fernández Arregui rent richting de bal. Fernández Arregui haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Pic geeft een hoge lob. Rocco met een sublieme pass. Kasprzycki kopt de bal weg. Steenwinckel bereikt de bal nog maar net als eerste. Steenwinckel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Yedier bereikt de bal nog maar net als eerste. Yedier passt de bal in één keer door. Kasprzycki speelt de bal door. Steenwinckel is nu in balbezit. Steenwinckel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Śnieżek met een snelle inworp. Szojka met een sublieme pass. Kartofel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartofel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Catalán geeft de bal voor. Pic rent richting de bal. Fernández Arregui verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Arregui met een sublieme pass. Steenwinckel rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Morgi - Van Graffs 1:0

19e minuut.
Kartofel onderschept slim de pass. Battista onderschept slim de pass. Battista geeft de bal voor. Fernández Arregui rent richting de bal. Fernández Arregui haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Cozar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Śnieżek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rueda geeft een lange en hoge pass. Kartofel krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Szojka passt de bal zonder na te denken. Kartofel bereikt de bal nog maar net als eerste. Battista is nu in balbezit. Kartofel onderschept slim de pass. Kartofel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Rueda met een sublieme pass. Kartofel heeft problemen om de bal te vangen. Battista rent richting de bal. Kartofel verovert de bal door een tackle van achteren. Kartofel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Andrade probeert naar een medespeler te passen. Bytnowicz is nu in balbezit. Andrade is nu in balbezit. Steenwinckel is nu in balbezit. Steenwinckel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Morgi - Van Graffs 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Morgi 45%, Van Graffs 55%.
WKS Morgi - Van Graffs 2:0

47e minuut.
Daar is Dueñas Rodríguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clavelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavelo probeert naar een medespeler te passen. Steenwinckel is nu in balbezit. Steenwinckel schiet op doel. Fednárik bokst de bal weg.

51e minuut.
Dueñas Rodríguez heeft problemen om de bal te vangen. Andrade is nu in balbezit. Andrade met een sublieme pass. Steenwinckel bereikt de bal nog maar net als eerste. Steenwinckel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Varazueta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dempsey komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Bytnowicz geeft de bal voor. Kartofel kopt de bal weg. Clavelo probeert naar een medespeler te passen. Fernández Arregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Arregui draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Bytnowicz is nu in balbezit. Bytnowicz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yedier met een snelle inworp. Kasprzycki geeft een hoge lob. Fednárik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fernández Arregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Arregui draait met de bal, schiet en ... Fednárik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Morgi - Van Graffs 3:0

64e minuut.
Andrade kan de bal niet met de borst controleren. Rueda geeft de bal voor. Klungelig pakt Catalán de bal. Kartofel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartofel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Yedier heeft problemen om de bal te vangen. Śnieżek rent richting de bal. Śnieżek passt de bal met de wreef. Dueñas Rodríguez is nu in balbezit. Dueñas Rodríguez geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Bytnowicz probeert naar een medespeler te passen. Dueñas Rodríguez is nu in balbezit. Dueñas Rodríguez speelt de bal door. Daar is Szojka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szojka speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Dueñas Rodríguez met een sublieme pass. Szojka is nu in balbezit. Szojka speelt de bal door. Kartofel is nu in balbezit. Kartofel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Śnieżek met een sublieme pass. Dueñas Rodríguez rent richting de bal. Dueñas Rodríguez speelt de bal door. Kartofel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartofel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rocco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Morgi 49%, Van Graffs 51%.
WKS Morgi - Van Graffs 3:0