Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Colorado-Avalanche !CF! Real Madrid
4-1-2-1-2NEW Tactiek new
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.9 gemiddelde waardering 51.5
solid Schieten very good
adequate Passen solid
adequate Verdedigen solid


3e minuut.
Rollner onderschept slim de pass. Zoetemelk rent richting de bal. Ghiţescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ghiţescu krijgt een gele kaart. Zoetemelk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rollner zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal!
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Bokłaga geeft een lange en hoge pass. Mărcuş is nu in balbezit. Melchior verovert de bal door een tackle van achteren. Rujoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Colorado-Avalanche - !CF! Real Madrid 1:0

6e minuut.
Mărcuş probeert naar een medespeler te passen. Zoetemelk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoetemelk passt de bal zonder na te denken. Rollner is nu in balbezit. Rollner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Zoetemelk speelt de bal door. Rollner is nu in balbezit. Sinicki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rollner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Rollner neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Colorado-Avalanche - !CF! Real Madrid 1:1

15e minuut.
Mărcuş rent richting de bal. Mărcuş geeft een hoge lob. Ghiţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rollner onderschept slim de pass. Rollner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Yiğitata probeert naar een medespeler te passen. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Kustanto met een sublieme pass. Rollner is nu in balbezit. Rollner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Colorado-Avalanche - !CF! Real Madrid 1:2

25e minuut.
Kustanto verovert de bal door een tackle van achteren. Kustanto geeft de bal voor. Obeadă krijgt zijn hoofd ertegen. Kiciński probeert wanhopig de bal te grijpen. Bandelewski onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Klungelig pakt Zoetemelk de bal. Janča bereikt de bal nog maar net als eerste. Janča passt de bal in één keer door. Melchior heeft problemen om de bal te vangen. Melchior schiet op doel. Cicciomessere bokst de bal weg.

38e minuut.
Ghiţescu probeert naar een medespeler te passen. Brunat is nu in balbezit. Brunat speelt de bal door. Rujoiu is nu in balbezit. Rujoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Kustanto speelt de bal door. Klungelig pakt Zoetemelk de bal. Zoetemelk probeert naar een medespeler te passen. Rollner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rollner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Doeltrap. Kiciński trapt de bal weg van het doel. Kustanto kopt de bal weg. Rollner rent richting de bal. Rollner schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colorado-Avalanche 60%, !CF! Real Madrid 40%.
Colorado-Avalanche - !CF! Real Madrid 1:2

55e minuut.
Janča met een sublieme pass. Motton rent richting de bal. Motton passt de bal zonder na te denken. Rollner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rollner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Ghiţescu onderschept slim de pass. Ghiţescu geeft de bal voor. Kustanto met een sublieme pass. Daar is Yiğitata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yiğitata geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kiciński probeert naar een medespeler te passen. Kustanto is nu in balbezit. Kustanto passt de bal met de wreef. Yiğitata rent richting de bal. Yiğitata geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ghiţescu kopt de bal weg. Sinicki heeft problemen om de bal te vangen. Yiğitata is nu in balbezit. Yiğitata geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rollner rent richting de bal. Rollner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Colorado-Avalanche - !CF! Real Madrid 1:3

68e minuut.
Yiğitata geeft een hoge lob. Wichorowski is nu in balbezit. Rollner onderschept slim de pass. Rollner schiet op doel. Kiciński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colorado-Avalanche - !CF! Real Madrid 1:4

78e minuut.
Kustanto passt de bal in één keer door. Wichorowski rent richting de bal. Rollner verovert de bal door een tackle van achteren. Rollner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Colorado-Avalanche - !CF! Real Madrid 1:5

81e minuut.
Bokłaga passt de bal zonder na te denken. Mărcuş onderschept slim de pass. Rujoiu is nu in balbezit. Rujoiu haalt uit met een fantastische trap. Cicciomessere werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colorado-Avalanche 65%, !CF! Real Madrid 35%.
Colorado-Avalanche - !CF! Real Madrid 1:5