Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drużyna Świtały Ziomale z Kramska
5.3.2kich Tactiek moja
35% Balbezit 65%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
39 gemiddelde waardering 55.1
adequate Schieten very good
adequate Passen very good
average Verdedigen good


2e minuut.
Lucchini speelt de bal door. bin Al Rabee probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cabeção rent richting de bal. Cabeção geeft een lange en hoge pass. Pasieka krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Stark passt de bal zonder na te denken. Czibor bereikt de bal nog maar net als eerste. Czibor met een sublieme pass. Pasieka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasieka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drużyna Świtały - Ziomale z Kramska 0:1

28e minuut.
Cabeção speelt de bal door. Pasieka rent richting de bal. Stark is nu in balbezit. Pasieka verovert de bal door een tackle van achteren. Pasieka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Jotanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Czibor bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbień tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Garbień krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Lucchini passt de bal met de wreef. bin Al Rabee bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Rabee geeft een hoge lob. Pasieka is nu in balbezit. Pasieka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Paliło stond buitenspel. bin Al Rabee neemt vlug de vrije trap. Wultański kopt de bal weg. Pasieka rent richting de bal. Pasieka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kranjčević komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drużyna Świtały 64%, Ziomale z Kramska 36%.
Drużyna Świtały - Ziomale z Kramska 0:1

46e minuut.
Kardas rent richting de bal. bin Al Rabee bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Rabee geeft een hoge lob. Pasieka is nu in balbezit. Pasieka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kranjčević rent richting de bal. Kranjčević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
bin Al Rabee probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pasieka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stark legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pasieka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pasieka neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Bolívar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Peñaranda de bal. Kranjčević rent richting de bal. Pasieka rent richting de bal. Pasieka draait met de bal, schiet en ... Bolívar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drużyna Świtały - Ziomale z Kramska 0:2

54e minuut.
Bolívar met een sublieme pass. Jotanović probeert de bal met de borst te controleren. Jotanović geeft een lange en hoge pass. Kranjčević rent richting de bal. Kranjčević haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Kranjčević passt de bal in één keer door. Jotanović rent richting de bal. Jotanović geeft een hoge lob. Cabeção geeft de bal voor. Pasieka krijgt zijn hoofd ertegen. Bolívar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
bin Al Rabee passt de bal in één keer door. Cabeção heeft problemen om de bal te vangen. Cabeção passt de bal met de wreef. Pasieka rent richting de bal. Pasieka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Milinte rent richting de bal. Profiş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Milinte is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Milinte zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cabeção rent richting de bal. Cabeção haalt uit met een fantastische trap. Bolívar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pasieka rent richting de bal. Pasieka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Drużyna Świtały - Ziomale z Kramska 0:3

86e minuut.
Pasieka passt de bal in één keer door. Cabeção rent richting de bal. Cabeção geeft een lange en hoge pass. Kranjčević rent richting de bal. Kranjčević schiet op doel. Bolívar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drużyna Świtały 69%, Ziomale z Kramska 31%.
Drużyna Świtały - Ziomale z Kramska 0:3