Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Toho WKS Morgi
Akagenoaka Tactiek dupa
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
45.2 gemiddelde waardering 45.5
adequate Schieten good
solid Passen solid
very good Verdedigen solid


9e minuut.
Lodewijks kopt de bal weg. Kasprzycki rent richting de bal. Mihart tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mihart krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Steenwinckel heeft problemen om de bal te vangen. Steenwinckel passt de bal met de wreef. Fernández Arregui rent richting de bal. Fernández Arregui haalt uit met een fantastische trap. Dreger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Toho - WKS Morgi 0:1

15e minuut.
Mihart is nu in balbezit. Mihart passt de bal met de wreef. Konrad bereikt de bal nog maar net als eerste. Konrad geeft de bal voor. Altini krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Mihart passt de bal zonder na te denken. Fontaine bereikt de bal nog maar net als eerste. Altini onderschept slim de pass. Altini haalt uit met een fantastische trap. Rocco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Yedier met een sublieme pass. Andrade probeert naar een medespeler te passen. Baleia verovert de bal door een tackle van achteren. Steenwinckel bereikt de bal nog maar net als eerste. Steenwinckel haalt uit met een fantastische trap. Dreger bokst de bal weg.

35e minuut.
Lodewijks verovert de bal door een tackle van achteren. Lodewijks passt de bal zonder na te denken. Catalán verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Konrad geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Altini krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Toho 56%, WKS Morgi 44%.
Fc Toho - WKS Morgi 0:1

63e minuut.
Mihart bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihart speelt de bal door. Konrad is nu in balbezit. Konrad geeft een hoge lob. Altini springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Dzienis probeert naar een medespeler te passen. Mihart bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihart passt de bal in één keer door. Altini bereikt de bal nog maar net als eerste. Altini draait met de bal, schiet en ... Rocco bokst de bal weg. Paal!

74e minuut.
Andrade met een snelle inworp. Clavelo is nu in balbezit. Clavelo passt de bal zonder na te denken. Kasprzycki rent richting de bal. Kasprzycki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Andrade speelt de bal door. Clavelo is nu in balbezit. Clavelo probeert naar een medespeler te passen. Fernández Arregui rent richting de bal. Fernández Arregui haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Rocco geeft een lange en hoge pass. Potočnik is nu in balbezit. Potočnik geeft de bal voor. Altini rent richting de bal. Altini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Toho 58%, WKS Morgi 42%.
Fc Toho - WKS Morgi 0:1