Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Cannes Van Graffs
Własna Tactiek 1-3-2-1-3
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
21 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 40
very good Schieten good
good Passen solid
good Verdedigen average


4e minuut.
Rueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Surányi verovert de bal door een tackle van achteren. Surányi met een sublieme pass. Mroziak is nu in balbezit. Mroziak haalt uit met een fantastische trap. Fednárik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Rodríguez Antequera is nu in balbezit. Rodríguez Antequera geeft een hoge lob. Firmino met een sublieme pass. Mroziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mroziak schiet op doel. Fednárik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Anatol met een sublieme pass. Mroziak heeft problemen om de bal te vangen. Rueda is nu in balbezit. Mroziak verovert de bal door een tackle van achteren. Mroziak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Firmino bereikt de bal nog maar net als eerste. Firmino geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Baeza de bal. Mroziak verovert de bal door een tackle van achteren. Mroziak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Ponzo verovert de bal door een tackle van achteren. Ponzo geeft een lange en hoge pass. Dempsey rent richting de bal. Turi onderschept slim de pass. Turi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Turi is nu in balbezit. Dempsey is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Turi. Turi krijgt een gele kaart. Dempsey roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Dempsey kan niet meer verder spelen. Panizzolo komt het veld opgelopen. Panizzolo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Menci bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartofel onderschept slim de pass. Kartofel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Pic controleert de bal met de borst. Anatol geeft een lange en hoge pass. Mroziak is nu in balbezit. Turi rent richting de bal. Turi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Anatol is nu in balbezit. Anatol speelt de bal door. Turi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mroziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mroziak schiet op doel. Fednárik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Turi is nu in balbezit. Turi draait met de bal, schiet en ... Fednárik bokst de bal weg. Daar is Baeza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cannes - Van Graffs 1:0

45e minuut.
Firmino kopt de bal weg. Klungelig pakt Anatol de bal. Anatol passt de bal met de wreef. Mroziak rent richting de bal. Mroziak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cannes - Van Graffs 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Cannes 31%, Van Graffs 69%.
AS Cannes - Van Graffs 2:0

46e minuut.
Anatol met een snelle inworp. Surányi geeft de bal voor. Rueda is nu in balbezit. Firmino bereikt de bal nog maar net als eerste. Firmino geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Surányi passt de bal zonder na te denken. Turi bereikt de bal nog maar net als eerste. Anatol bereikt de bal nog maar net als eerste. Anatol geeft een hoge lob. Mroziak maakt een snoekduik en kopt de bal. Fednárik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cannes - Van Graffs 3:0

52e minuut.
Szojka passt de bal in één keer door. Śnieżek bereikt de bal nog maar net als eerste. Śnieżek geeft de bal voor. Kartofel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartofel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Ponzo probeert naar een medespeler te passen. Anatol probeert naar een medespeler te passen. Turi is nu in balbezit. Turi haalt uit met een fantastische trap. Fednárik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cannes - Van Graffs 4:0

62e minuut.
Pic probeert naar een medespeler te passen. Anatol rent richting de bal. Anatol geeft de bal voor. Mroziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mroziak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Śnieżek kopt de bal weg. Klungelig pakt Menci de bal. Rabenda is nu in balbezit. Kartofel verovert de bal door een tackle van achteren. Kartofel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Dueñas Rodríguez met een sublieme pass. Menci bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartofel verovert de bal door een tackle van achteren. Kartofel schiet op doel. Duvarcı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cannes - Van Graffs 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Cannes 33%, Van Graffs 67%.
AS Cannes - Van Graffs 4:1