Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Van Graffs AS Cannes
1-3-2-1-3 Tactiek Własna
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.8 gemiddelde waardering 49.5
goed Schieten zeer goed
solide Passen solide
redelijk Verdedigen goed


2e minuut.
Dueñas Rodríguez is nu in balbezit. Anatol verovert de bal door een tackle van achteren. Anatol passt de bal zonder na te denken. Turi bereikt de bal nog maar net als eerste. Turi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Baeza geeft een lange en hoge pass. Dueñas Rodríguez kopt de bal weg. Daar is Pic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turi is nu in balbezit. Turi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Śnieżek geeft een lange en hoge pass. Daar is Kartofel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moţoc met een sublieme pass. Mroziak rent richting de bal. Mroziak draait met de bal, schiet en ... Fednárik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Anatol rent richting de bal. Anatol geeft een hoge lob. Daar is Baeza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mroziak rent richting de bal. Mroziak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Firmino kopt de bal weg. Surányi is nu in balbezit. Surányi met een sublieme pass. Turi bereikt de bal nog maar net als eerste. Turi schiet op doel. Fednárik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Rabenda geeft een hoge lob. Mroziak kan de bal niet met de borst controleren. Turi rent richting de bal. Mroziak is nu in balbezit. Mroziak schiet op doel. Fednárik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Varazueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Turi onderschept slim de pass. Turi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Van Graffs - AS Cannes 0:1

32e minuut.
Śnieżek passt de bal met de wreef. Surányi met een sublieme pass. Turi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mroziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mroziak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Turi passt de bal in één keer door. Firmino rent richting de bal. Firmino geeft de bal voor. Mroziak heeft problemen om de bal te vangen. Mroziak draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Turi kopt de bal weg. Pic is nu in balbezit. Anatol tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anatol krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Van Graffs 58%, AS Cannes 42%.
Van Graffs - AS Cannes 0:1

46e minuut.
Rabenda is nu in balbezit. Śnieżek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabenda onderschept slim de pass. Rabenda speelt de bal door. Mroziak is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Moţoc kopt de bal weg. Anatol rent richting de bal. Anatol passt de bal in één keer door. Turi bereikt de bal nog maar net als eerste. Turi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Zincir de bal. Turi rent richting de bal. Turi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Dueñas Rodríguez is nu in balbezit. Dueñas Rodríguez met een sublieme pass. Kartofel is nu in balbezit. Kartofel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Van Graffs - AS Cannes 1:1

56e minuut.
Mroziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zincir onderschept slim de pass. Zincir geeft een lange en hoge pass. Firmino geeft een lange en hoge pass. Fednárik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Rabenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabenda geeft een hoge lob. Varazueta heeft problemen om de bal te vangen. Mroziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mroziak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Anatol onderschept slim de pass. Anatol passt de bal zonder na te denken. Surányi met een sublieme pass. Daar is Turi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fednárik bokst de bal weg.

68e minuut.
Zincir geeft een lange en hoge pass. Kartofel rent richting de bal. Menci verovert de bal door een tackle van achteren. Menci geeft een lange en hoge pass. Mroziak krijgt zijn hoofd ertegen. Fednárik bokst de bal weg. Paal! Turi is nu in balbezit. Turi schiet op doel. Fednárik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Van Graffs - AS Cannes 1:2

75e minuut.
Inworp. Anatol met een snelle inworp. Surányi geeft een lange en hoge pass. Mroziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mroziak haalt uit met een fantastische trap. Fednárik bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dueñas Rodríguez neemt de hoekschop. Klungelig pakt Surányi de bal. Kartofel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartofel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Van Graffs - AS Cannes 2:2

82e minuut.
Klungelig pakt Pic de bal. Anatol is nu in balbezit. Anatol passt de bal in één keer door. Turi rent richting de bal. Turi draait met de bal, schiet en ... Fednárik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Firmino met een snelle inworp. Surányi is nu in balbezit. Surányi geeft een hoge lob. Turi bereikt de bal nog maar net als eerste. Turi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Fednárik met een harde bal richting middenveld. Szojka kopt de bal weg. Moţoc is nu in balbezit. Kartofel verovert de bal door een tackle van achteren. Kartofel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Van Graffs - AS Cannes 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Van Graffs 66%, AS Cannes 34%.
Van Graffs - AS Cannes 3:2