Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Colorado-Avalanche AS Cannes
4-1-2-1-2NEW Tactiek Tatarotto
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
46.2 gemiddelde waardering 39.3
zeer goed Schieten matig
goed Passen redelijk
matig Verdedigen goed


9e minuut.
Jokisch verovert de bal door een tackle van achteren. Bandelewski rent richting de bal. Bandelewski geeft de bal voor. Stasiorowski probeert de bal aan de voet te houden. Bokłaga kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Surányi passt de bal met de wreef. Bokłaga is nu in balbezit. Bokłaga passt de bal in één keer door. Rujoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujoiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Bokłaga geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rujoiu de bal. Chaín bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujoiu onderschept slim de pass. Rujoiu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colorado-Avalanche - AS Cannes 1:0

33e minuut.
Rujoiu is nu in balbezit. Chaín onderschept slim de pass. Sánchez is nu in balbezit. Melchior verovert de bal door een tackle van achteren. Melchior schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Acaiaba geeft een lange en hoge pass. Wichorowski heeft problemen om de bal te vangen. Wichorowski geeft de bal voor. Melchior bereikt de bal nog maar net als eerste. Melchior schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Brunat geeft een hoge lob. Rujoiu controleert de bal met de borst. Sánchez is nu in balbezit. Melchior bereikt de bal nog maar net als eerste. Melchior haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colorado-Avalanche 39%, AS Cannes 61%.
Colorado-Avalanche - AS Cannes 1:0

48e minuut.
Surányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Janča geeft een hoge lob. Rujoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Colorado-Avalanche - AS Cannes 2:0

49e minuut.
Janča geeft een lange en hoge pass. Daar is Melchior, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rujoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujoiu draait met de bal, schiet en ... Duvarcı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Colorado-Avalanche - AS Cannes 3:0

51e minuut.
Brunat bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinatsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunat onderschept slim de pass. Brunat geeft een lange en hoge pass. Rujoiu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Acaiaba speelt de bal door. Severinsson is nu in balbezit. Jokisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Severinsson rent richting de bal. Severinsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Janča bereikt de bal nog maar net als eerste. Janča passt de bal zonder na te denken. Stań geeft een lange en hoge pass. Melchior is nu in balbezit. Melchior draait met de bal, schiet en ... Duvarcı bokst de bal weg. Melchior bereikt de bal nog maar net als eerste. Melchior draait met de bal, schiet en ... Duvarcı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Spinatsch raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Firmino komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Bokłaga geeft de bal voor. Sánchez probeert de bal met de borst te controleren. Melchior is nu in balbezit. Melchior schiet op doel. Duvarcı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Colorado-Avalanche - AS Cannes 4:0

71e minuut.
Chaín geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bokłaga met een snelle inworp. Stań geeft de bal voor. Melchior maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colorado-Avalanche - AS Cannes 5:0

72e minuut.
Melchior rent richting de bal. Melchior speelt de bal door. Bokłaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bokłaga geeft een lange en hoge pass. Rujoiu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Inworp. Stasiorowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Surányi met een sublieme pass. Stasiorowski is nu in balbezit. Stasiorowski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Meslissovas geeft een hoge lob. Wichorowski rent richting de bal. Firmino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Firmino krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Ghiţescu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Acaiaba met een snelle inworp. Firmino rent richting de bal. Firmino geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colorado-Avalanche 41%, AS Cannes 59%.
Colorado-Avalanche - AS Cannes 5:0