Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Cannes Colorado-Avalanche
Własna Tactiek 4-1-2-1-2NEW
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
18 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49 gemiddelde waardering 38.2
very good Schieten good
good Passen adequate
solid Verdedigen average


4e minuut.
Jokisch heeft problemen om de bal te vangen. Jokisch passt de bal met de wreef. Mroziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mroziak haalt uit met een fantastische trap. Kiciński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cannes - Colorado-Avalanche 1:0

5e minuut.
Melchior heeft problemen om de bal te vangen. Melchior probeert naar een medespeler te passen. Sinicki rent richting de bal. Turi verovert de bal door een tackle van achteren. Turi schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cannes - Colorado-Avalanche 2:0

10e minuut.
Jokisch geeft een lange en hoge pass. Turi rent richting de bal. Sinicki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Turi raakt geblesseerd tijdens het duel. Anatol wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cannes - Colorado-Avalanche 3:0

14e minuut.
Inworp. Jokisch met de inworp. Surányi rent richting de bal. Surányi geeft een lange en hoge pass. Turi springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Wichorowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jokisch is nu in balbezit. Met opzet legt Wichorowski zijn tegenspeler op de grond. Wichorowski krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Klungelig pakt Anatol de bal. Bokłaga speelt de bal door. Melchior bereikt de bal nog maar net als eerste. Melchior haalt uit met een fantastische trap. Duvarcı werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cannes - Colorado-Avalanche 3:1

27e minuut.
Wichorowski geeft een hoge lob. Rodríguez Antequera kopt de bal weg. Anatol is nu in balbezit. Anatol geeft een lange en hoge pass. Turi bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Turi is nu in balbezit. Turi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cannes - Colorado-Avalanche 4:1

33e minuut.
Surányi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bandelewski de bal. Mroziak is nu in balbezit. Turi bereikt de bal nog maar net als eerste. Turi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Rabenda geeft de bal voor. Turi is nu in balbezit. Mroziak is nu in balbezit. Turi is nu in balbezit. Turi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cannes - Colorado-Avalanche 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Cannes 43%, Colorado-Avalanche 57%.
AS Cannes - Colorado-Avalanche 5:1

49e minuut.
Anatol bereikt de bal nog maar net als eerste. Anatol probeert naar een medespeler te passen. Surányi probeert naar een medespeler te passen. Mroziak is nu in balbezit. Mroziak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cannes - Colorado-Avalanche 6:1

51e minuut.
Jokisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Jokisch passt de bal in één keer door. Mroziak is nu in balbezit. Mroziak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cannes - Colorado-Avalanche 7:1

60e minuut.
Anatol bereikt de bal nog maar net als eerste. Anatol geeft een lange en hoge pass. Turi bereikt de bal nog maar net als eerste. Turi haalt uit met een fantastische trap. Kiciński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cannes - Colorado-Avalanche 8:1

66e minuut.
Daar is Jokisch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stań is nu in balbezit. Met opzet legt Jokisch zijn tegenspeler op de grond. Stań roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Stań kan niet meer verder spelen. Furchi komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Melchior rent richting de bal. Rodríguez Antequera verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Antequera geeft een lange en hoge pass. Daar is Mroziak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mroziak schiet op doel. Kiciński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cannes - Colorado-Avalanche 9:1

68e minuut.
Żuchnik is nu in balbezit. Żuchnik geeft een hoge lob. Inworp. Jokisch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Surányi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Kiciński met een harde bal richting middenveld. Jokisch kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Wichorowski de bal onder controle te krijgen. Mroziak is nu in balbezit. Mroziak draait met de bal, schiet en ... Kiciński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Anatol probeert naar een medespeler te passen. Turi rent richting de bal. Turi passt de bal zonder na te denken. Mroziak is nu in balbezit. Mroziak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Anatol probeert naar een medespeler te passen. Surányi rent richting de bal. Surányi passt de bal in één keer door. Mroziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mroziak draait met de bal, schiet en ... Kiciński bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Cannes 41%, Colorado-Avalanche 59%.
AS Cannes - Colorado-Avalanche 9:1