Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drużyna Świtały WKS Morgi
5.3.2kich Tactiek dupa
41% Balbezit 59%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
39.6 gemiddelde waardering 45.4
adequate Schieten good
good Passen solid
average Verdedigen solid


8e minuut.
Daar is Catalán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Henrique is nu in balbezit. Catalán begaat een overtreding. Catalán krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Uskamayta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Clavelo is nu in balbezit. Clavelo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fernández Arregui de bal. Bolívar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drużyna Świtały - WKS Morgi 0:1

23e minuut.
Stark verovert de bal door een tackle van achteren. Stark geeft een hoge lob. Daar is Clavelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Henrique onderschept slim de pass. Henrique schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Klungelig pakt Clavelo de bal. Clavelo met een sublieme pass. Fernández Arregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Arregui haalt uit met een fantastische trap. Bolívar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drużyna Świtały - WKS Morgi 0:2

34e minuut.
Stark geeft een lange en hoge pass. Fontaine rent richting de bal. Fontaine geeft een hoge lob. Steenwinckel bereikt de bal nog maar net als eerste. Steenwinckel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Tysiąc rent richting de bal. Tysiąc geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Clavelo met een snelle inworp. Uskamayta geeft een hoge lob. Bolívar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Daar is Garbień, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Arregui onderschept slim de pass. Fernández Arregui geeft een hoge lob. Steenwinckel bereikt de bal nog maar net als eerste. Steenwinckel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Drużyna Świtały - WKS Morgi 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drużyna Świtały 55%, WKS Morgi 45%.
Drużyna Świtały - WKS Morgi 0:3

52e minuut.
Kurtyka passt de bal in één keer door. Yedier is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stark. Stark krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Catalán speelt de bal door. Clavelo rent richting de bal. Clavelo met een sublieme pass. Fernández Arregui rent richting de bal. Fernández Arregui haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Yedier heeft problemen om de bal te vangen. Uskamayta met een sublieme pass. Kasprzycki geeft de bal voor. Steenwinckel is nu in balbezit. Steenwinckel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drużyna Świtały 62%, WKS Morgi 38%.
Drużyna Świtały - WKS Morgi 0:3