Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Toho Ziomale z Kramska
Akagenoaka Tactiek moja
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
42.6 gemiddelde waardering 55
average Schieten very good
good Passen very good
very good Verdedigen good


14e minuut.
Lucchini probeert naar een medespeler te passen. Cabeção heeft problemen om de bal te vangen. Cabeção passt de bal met de wreef. Pasieka rent richting de bal. Pasieka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Klungelig pakt Cabeção de bal. Baleia is nu in balbezit. Baleia passt de bal met de wreef. Pasieka is nu in balbezit. Pasieka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kardas met de inworp. bin Al Rabee bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Rabee passt de bal met de wreef. Pasieka rent richting de bal. Pasieka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Wultański heeft problemen om de bal te vangen. Czibor is nu in balbezit. Czibor geeft de bal voor. Pasieka is nu in balbezit. Pasieka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Toho - Ziomale z Kramska 0:1

31e minuut.
Lucchini geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Baleia de bal onder controle te krijgen. Pasieka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasieka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Toho - Ziomale z Kramska 0:2

32e minuut.
Kardas geeft een lange en hoge pass. Pasieka kopt de bal weg. Klungelig pakt Cabeção de bal. Cabeção geeft de bal voor. Pasieka springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Dzienis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzienis geeft de bal voor. Inworp. Jotanović met een snelle inworp. Wultański geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Lodewijks probeert naar een medespeler te passen. Dedaj is nu in balbezit. Dedaj geeft de bal voor. Pasieka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasieka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Toho - Ziomale z Kramska 0:3

45e minuut.
Altini controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kranjčević komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Toho 81%, Ziomale z Kramska 19%.
Fc Toho - Ziomale z Kramska 0:3

50e minuut.
Jotanović speelt de bal door. Cabeção rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baleia. Baleia krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Milinte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mihart rent richting de bal. Milinte legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mihart raakt geblesseerd tijdens het duel. Altini legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Guarguaglini geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kardas met de inworp. Cabeção geeft een hoge lob. Pasieka krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Kardas speelt de bal door. Cabeção rent richting de bal. Cabeção speelt de bal door. Pasieka rent richting de bal. Pasieka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Czibor kopt de bal weg. Lodewijks bereikt de bal nog maar net als eerste. Jotanović schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jotanović krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Mihart probeert de bal met de borst te controleren. Jotanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Mihart zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Mihart moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mihart schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

80e minuut.
Dedaj speelt de bal door. Cabeção is nu in balbezit. Cabeção met een sublieme pass. Pasieka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasieka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Cabeção is nu in balbezit. Cabeção passt de bal met de wreef. Pasieka rent richting de bal. Pasieka schiet op doel. Dreger werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Toho 74%, Ziomale z Kramska 26%.
Fc Toho - Ziomale z Kramska 0:3