Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ziomale z Kramska Fc Toho
moja Tactiek Akagenoaka
62% Balbezit 38%
27% Spel op eigen helft 73%
15 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
55.1 gemiddelde waardering 43.8
very good Schieten average
very good Passen solid
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Cabeção speelt de bal door. bin Al Rabee bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Rabee passt de bal in één keer door. Pasieka rent richting de bal. Pasieka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Wultański rent richting de bal. Dzienis onderschept slim de pass. Dzienis geeft een hoge lob. Kardas geeft de bal voor. Pasieka springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Wultański met een sublieme pass. Czibor met een sublieme pass. Jotanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jotanović geeft de bal voor. Pasieka springt en kopt de bal. Dreger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Lucchini rent richting de bal. Lucchini geeft een lange en hoge pass. Wultański kopt de bal weg. Pasieka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasieka schiet op doel. Dreger bokst de bal weg.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kardas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cabeção rent richting de bal. Cabeção geeft een hoge lob. Pasieka krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Dedaj rent richting de bal. Dedaj passt de bal zonder na te denken. Mihart bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihart geeft een hoge lob. Altini krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziomale z Kramska - Fc Toho 0:1

17e minuut.
Cabeção is nu in balbezit. Cabeção geeft de bal voor. Pasieka is nu in balbezit. Pasieka draait met de bal, schiet en ... Dreger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ziomale z Kramska - Fc Toho 1:1

22e minuut.
Cabeção is nu in balbezit. Cabeção passt de bal in één keer door. Wultański bereikt de bal nog maar net als eerste. Czibor rent richting de bal. Czibor geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Daar is Pasieka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wultański is nu in balbezit. Leszko onderschept slim de pass. Pasieka is nu in balbezit. Pasieka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Cabeção passt de bal zonder na te denken. bin Al Rabee is nu in balbezit. bin Al Rabee passt de bal met de wreef. Pasieka rent richting de bal. Pasieka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kranjčević komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ziomale z Kramska 29%, Fc Toho 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ziomale z Kramska - Fc Toho 1:1

74e minuut.
Kranjčević geeft een lange en hoge pass. Cabeção kopt de bal weg. bin Al Rabee is nu in balbezit. Jotanović rent richting de bal. Jotanović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Inworp. Czibor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jotanović speelt de bal door. bin Al Rabee bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Rabee haalt uit met een fantastische trap. Dreger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ziomale z Kramska 25%, Fc Toho 75%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ziomale z Kramska - Fc Toho 1:1