Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Van Graffs !CF! Real Madrid
1-3-2-1-3 Tactiek new
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
0 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.9 gemiddelde waardering 52.6
matig Schieten solide
solide Passen solide
matig Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Zoetemelk kopt de bal weg. Rollner is nu in balbezit. Rollner probeert naar een medespeler te passen. Sarmis rent richting de bal. Sarmis draait met de bal, schiet en ... Fednárik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Van Graffs - !CF! Real Madrid 0:1

8e minuut.
Tokel speelt de bal door. Rollner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rollner passt de bal in één keer door. Sarmis heeft problemen om de bal te vangen. Sarmis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Van Graffs - !CF! Real Madrid 0:2

24e minuut.
Śnieżek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kustanto verovert de bal door een tackle van achteren. Kustanto probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rollner de bal. Rollner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kustanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kustanto passt de bal zonder na te denken. Sarmis rent richting de bal. Sarmis schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bytnowicz de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rollner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rollner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Van Graffs - !CF! Real Madrid 0:3

33e minuut.
Sarmis geeft de bal voor. Bytnowicz controleert de bal met de borst. Rollner is nu in balbezit. Rollner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Van Graffs - !CF! Real Madrid 0:4

36e minuut.
Kustanto probeert naar een medespeler te passen. Zoetemelk rent richting de bal. Zoetemelk passt de bal met de wreef. Yiğitata bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitata geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Zoetemelk is nu in balbezit. Zoetemelk passt de bal in één keer door. Bytnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rollner onderschept slim de pass. Rollner draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Van Graffs 68%, !CF! Real Madrid 32%.
Van Graffs - !CF! Real Madrid 0:4

61e minuut.
Fednárik probeert naar een medespeler te passen. Motton kopt de bal weg. Zoetemelk probeert naar een medespeler te passen. Rollner is nu in balbezit. Rollner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Doeltrap. Fednárik met een harde bal richting middenveld. Motton kopt de bal weg. Zoetemelk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoetemelk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Mărcuş geeft een lange en hoge pass. Daar is Rollner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rollner passt de bal zonder na te denken. Yiğitata is nu in balbezit. Yiğitata draait met de bal, schiet en ... Fednárik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Rollner de bal. Rollner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Van Graffs - !CF! Real Madrid 0:5

71e minuut.
Zoetemelk met een sublieme pass. Zincir rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sarmis. Zincir raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

72e minuut.
Inworp. Dueñas Rodríguez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szojka probeert naar een medespeler te passen. Pic is nu in balbezit. Pic geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Stracený kopt de bal weg. Motton probeert naar een medespeler te passen. Zoetemelk probeert naar een medespeler te passen. Rollner heeft problemen om de bal te vangen. Rollner schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Van Graffs - !CF! Real Madrid 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Van Graffs 60%, !CF! Real Madrid 40%.
Van Graffs - !CF! Real Madrid 0:6