Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
!CF! Real Madrid Van Graffs
new Tactiek 1-3-2-1-3
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
25 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 41.9
solid Schieten good
solid Passen solid
solid Verdedigen adequate


2e minuut.
Dueñas Rodríguez passt de bal in één keer door. Kustanto probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rollner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obeadă rent richting de bal. Obeadă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Kartofel bereikt de bal nog maar net als eerste. Śnieżek is nu in balbezit. Śnieżek passt de bal in één keer door. Kartofel is nu in balbezit. Kartofel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
!CF! Real Madrid - Van Graffs 0:1

9e minuut.
Daar is Zoetemelk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śnieżek bereikt de bal nog maar net als eerste. Śnieżek speelt de bal door. Kartofel rent richting de bal. Kartofel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
!CF! Real Madrid - Van Graffs 0:2

12e minuut.
Zoetemelk is nu in balbezit. Zoetemelk speelt de bal door. Bytnowicz is nu in balbezit. Rollner verovert de bal door een tackle van achteren. Rollner schiet op doel. Fednárik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Varazueta heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Motton probeert naar een medespeler te passen. Kustanto probeert de bal aan de voet te houden. Rollner bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rollner rent richting de bal. Rollner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
!CF! Real Madrid - Van Graffs 1:2

21e minuut.
Obeadă rent richting de bal. Rollner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kustanto probeert naar een medespeler te passen. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kustanto met een sublieme pass. Daar is Rollner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rollner passt de bal met de wreef. Obeadă rent richting de bal. Obeadă haalt uit met een fantastische trap. Fednárik bokst de bal weg.

27e minuut.
Dueñas Rodríguez is nu in balbezit. Dueñas Rodríguez passt de bal zonder na te denken. Kartofel rent richting de bal. Kartofel haalt uit met een fantastische trap. Cicciomessere maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
!CF! Real Madrid - Van Graffs 1:3

44e minuut.
Zoetemelk is nu in balbezit. Zoetemelk passt de bal met de wreef. Daar is Bytnowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obeadă rent richting de bal. Obeadă draait met de bal, schiet en ... Fednárik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: !CF! Real Madrid 35%, Van Graffs 65%.
!CF! Real Madrid - Van Graffs 1:3

46e minuut.
Kartofel speelt de bal door. Klungelig pakt Szojka de bal. Rollner rent richting de bal. Rollner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Szojka rent richting de bal. Kustanto is nu in balbezit. Kustanto passt de bal zonder na te denken. Rollner is nu in balbezit. Rollner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Kustanto passt de bal met de wreef. Rollner rent richting de bal. Varazueta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rollner is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rollner legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Fednárik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

59e minuut.
Baeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rollner verovert de bal door een tackle van achteren. Rollner passt de bal zonder na te denken. Obeadă heeft problemen om de bal te vangen. Obeadă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Szojka kopt de bal weg. Stracený heeft problemen om de bal te vangen. Kartofel rent richting de bal. Kartofel schiet op doel. Cicciomessere maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
!CF! Real Madrid - Van Graffs 1:4

72e minuut.
Zincir is nu in balbezit. Kustanto onderschept slim de pass. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitata bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitata schiet op doel. Paal!

73e minuut.
Dueñas Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Motton verovert de bal door een tackle van achteren. Motton speelt de bal door. Rollner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rollner haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

76e minuut.
Fednárik trapt de bal weg. Motton kopt de bal weg. Rollner bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoetemelk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoetemelk geeft een lange en hoge pass. Fednárik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Baeza bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
!CF! Real Madrid - Van Graffs 2:4

82e minuut.
Dueñas Rodríguez is nu in balbezit. Yiğitata onderschept slim de pass. Yiğitata passt de bal in één keer door. Rollner is nu in balbezit. Rollner schiet op doel. Fednárik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

84e minuut.
Bilmindanov verovert de bal door een tackle van achteren. Bilmindanov geeft een hoge lob. Obeadă kopt de bal weg. Rollner rent richting de bal. Rollner haalt uit met een fantastische trap. Fednárik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Daar is Obeadă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kustanto is nu in balbezit. Kustanto passt de bal met de wreef. Zoetemelk is nu in balbezit. Zoetemelk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: !CF! Real Madrid 29%, Van Graffs 71%.
!CF! Real Madrid - Van Graffs 2:4