Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS Morgi Colorado-Avalanche
dupa Tactiek 4-1-2-1-2NEW
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 42.8
solid Schieten very good
good Passen good
solid Verdedigen adequate


4e minuut.
Sinicki geeft de bal voor. Janča kopt de bal weg. Rujoiu rent richting de bal. Rujoiu draait met de bal, schiet en ... Rocco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Morgi - Colorado-Avalanche 0:1

17e minuut.
Brunat kopt de bal weg. Stań geeft een lange en hoge pass. Fontaine kan de bal niet met de borst controleren. Rujoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujoiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Battista met een sublieme pass. Melchior heeft problemen om de bal te vangen. Battista rent richting de bal. Melchior verovert de bal door een tackle van achteren. Melchior draait met de bal, schiet en ... Rocco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Melchior is nu in balbezit. Melchior met een sublieme pass. Rujoiu is nu in balbezit. Rujoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Morgi - Colorado-Avalanche 0:2

24e minuut.
Yedier is nu in balbezit. Brunat verovert de bal door een tackle van achteren. Brunat geeft een lange en hoge pass. Melchior bereikt de bal nog maar net als eerste. Melchior schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Andrade passt de bal met de wreef. Yedier is nu in balbezit. Yedier geeft een lange en hoge pass. Steenwinckel springt en kopt de bal. Kiciński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Morgi - Colorado-Avalanche 1:2

40e minuut.
Janča passt de bal met de wreef. Daar is Brunat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brunat probeert naar een medespeler te passen. Rujoiu rent richting de bal. Rujoiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bandelewski onderschept slim de pass. Bandelewski geeft de bal voor. Melchior kopt de bal weg. Rujoiu rent richting de bal. Rujoiu draait met de bal, schiet en ... Rocco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Morgi 58%, Colorado-Avalanche 42%.
WKS Morgi - Colorado-Avalanche 1:2

60e minuut.
Catalán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yedier is nu in balbezit. Yedier passt de bal in één keer door. Steenwinckel rent richting de bal. Steenwinckel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WKS Morgi - Colorado-Avalanche 2:2

62e minuut.
Cozar geeft een lange en hoge pass. Steenwinckel kopt de bal weg. Sinicki is nu in balbezit. Fernández Arregui onderschept slim de pass. Fernández Arregui draait met de bal, schiet en ... Paal! Kiciński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Clavelo is nu in balbezit. Clavelo geeft een hoge lob. Ghiţescu onderschept slim de pass. Steenwinckel bereikt de bal nog maar net als eerste. Steenwinckel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Andrade probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bandelewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Arregui is nu in balbezit. Fernández Arregui schiet op doel. Kiciński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Morgi - Colorado-Avalanche 3:2

88e minuut.
Bandelewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Andrade zal de hoekschop nemen. Steenwinckel bereikt de bal nog maar net als eerste. Steenwinckel haalt uit met een fantastische trap. Kiciński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Morgi - Colorado-Avalanche 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Morgi 40%, Colorado-Avalanche 60%.
WKS Morgi - Colorado-Avalanche 4:2