Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Colorado-Avalanche WKS Morgi
4-1-2-1-2NEW Tactiek dupa
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.6 gemiddelde waardering 44.5
solide Schieten solide
goed Passen solide
redelijk Verdedigen goed


2e minuut.
Brunat is nu in balbezit. Brunat geeft de bal voor. Melchior heeft problemen om de bal te vangen. Melchior draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kiciński trapt de bal weg. Yedier kopt de bal weg. Steenwinckel heeft problemen om de bal te vangen. Steenwinckel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colorado-Avalanche - WKS Morgi 0:1

10e minuut.
Brunat passt de bal zonder na te denken. Steenwinckel is nu in balbezit. Steenwinckel met een sublieme pass. Fernández Arregui is nu in balbezit. Fernández Arregui draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Fontaine onderschept slim de pass. Rujoiu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fontaine. Fontaine krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Sinicki onderschept slim de pass. Sinicki geeft een hoge lob. Melchior bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Melchior de bal. Melchior haalt uit met een fantastische trap. Rocco bokst de bal weg.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cozar met de inworp. Kasprzycki geeft een lange en hoge pass. Steenwinckel bereikt de bal nog maar net als eerste. Steenwinckel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Daar is Rujoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cozar bereikt de bal nog maar net als eerste. Janča onderschept slim de pass. Rujoiu is nu in balbezit. Rujoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Colorado-Avalanche - WKS Morgi 1:1

45e minuut.
Yedier is nu in balbezit. Brunat verovert de bal door een tackle van achteren. Brunat geeft een lange en hoge pass. Stań rent richting de bal. Stań geeft een lange en hoge pass. Rocco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Melchior bereikt de bal nog maar net als eerste. Melchior haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Colorado-Avalanche - WKS Morgi 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colorado-Avalanche 56%, WKS Morgi 44%.
Colorado-Avalanche - WKS Morgi 2:1

52e minuut.
Yedier verovert de bal door een tackle van achteren. Yedier passt de bal zonder na te denken. Steenwinckel is nu in balbezit. Steenwinckel draait met de bal, schiet en ... Kiciński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Colorado-Avalanche - WKS Morgi 2:2

53e minuut.
Bandelewski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sinicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sinicki probeert naar een medespeler te passen. Clavelo geeft een lange en hoge pass. Steenwinckel springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Cozar geeft de bal voor. Steenwinckel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiţescu maakt een afschuwelijke overtreding. Ghiţescu krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Brunat kopt de bal weg. Andrade heeft problemen om de bal te vangen. Janča geeft een lange en hoge pass. Rujoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Cozar geeft de bal voor. Ghiţescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Yedier de bal. Stań rent richting de bal. Stań geeft een lange en hoge pass. Rocco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colorado-Avalanche 51%, WKS Morgi 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Colorado-Avalanche - WKS Morgi 2:2