Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Cannes Drużyna Świtały
Własna Tactiek 5.3.2kich
59% Balbezit 41%
34% Spel op eigen helft 66%
11 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
45.6 gemiddelde waardering 36.7
zeer goed Schieten matig
solide Passen redelijk
redelijk Verdedigen matig


3e minuut.
Anatol passt de bal met de wreef. Surányi geeft de bal voor. Klungelig pakt Turi de bal. Turi haalt uit met een fantastische trap. Bolívar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cannes - Drużyna Świtały 1:0

4e minuut.
Reina probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Peñaranda de bal. Pedrera rent richting de bal. Turi verovert de bal door een tackle van achteren. Turi draait met de bal, schiet en ... Bolívar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Rodríguez Antequera verovert de bal door een tackle van achteren. Surányi rent richting de bal. Surányi probeert naar een medespeler te passen. Turi is nu in balbezit. Turi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Peñaranda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bagaziński komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Jokisch onderschept slim de pass. Jokisch probeert naar een medespeler te passen. Anatol bereikt de bal nog maar net als eerste. Anatol geeft een lange en hoge pass. Mroziak maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Anatol bereikt de bal nog maar net als eerste. Anatol geeft een hoge lob. Turi rent richting de bal. Turi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cannes - Drużyna Świtały 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Cannes 35%, Drużyna Świtały 65%.
AS Cannes - Drużyna Świtały 2:0

53e minuut.
Anatol is nu in balbezit. Anatol passt de bal in één keer door. Tysiąc rent richting de bal. Turi bereikt de bal nog maar net als eerste. Turi schiet op doel. Bolívar bokst de bal weg.

56e minuut.
Moţoc probeert naar een medespeler te passen. Surányi geeft een hoge lob. Mroziak rent richting de bal. Mroziak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cannes - Drużyna Świtały 3:0

71e minuut.
Moţoc onderschept slim de pass. Moţoc geeft de bal voor. Mroziak rent richting de bal. Mroziak haalt uit met een fantastische trap. Bolívar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Turi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cannes - Drużyna Świtały 4:0

74e minuut.
Jokisch is nu in balbezit. Jokisch geeft een lange en hoge pass. Bagaziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Turi onderschept slim de pass. Turi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Profiş is nu in balbezit. Anatol onderschept slim de pass. Anatol geeft een hoge lob. Turi is nu in balbezit. Turi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Cannes 33%, Drużyna Świtały 67%.
AS Cannes - Drużyna Świtały 4:0