Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
!CF! Real Madrid Fc Toho
new Tactiek Akagenoaka
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
18 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
49.7 gemiddelde waardering 43
solide Schieten redelijk
solide Passen redelijk
solide Verdedigen goed


4e minuut.
Yiğitata is nu in balbezit. Yiğitata passt de bal in één keer door. Bonfá rent richting de bal. Rollner verovert de bal door een tackle van achteren. Rollner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Stracený met een snelle inworp. Klungelig pakt Yiğitata de bal. Yiğitata geeft een lange en hoge pass. Rollner kan de bal niet met de borst controleren. Rollner schiet op doel. Dreger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Zoetemelk is nu in balbezit. Zoetemelk met een sublieme pass. Kustanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rollner rent richting de bal. Rollner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Motton geeft de bal voor. Rollner met een sublieme pass. Kustanto is nu in balbezit. Kustanto haalt uit met een fantastische trap. Obeadă probeert de bal aan de voet te houden. Paal! Dreger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Obeadă rent richting de bal. Obeadă draait met de bal, schiet en ... Dreger werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Baleia rent richting de bal. Kustanto onderschept slim de pass. Kustanto probeert naar een medespeler te passen. Rollner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rollner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Zoetemelk speelt de bal door. Klungelig pakt Rollner de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bonfá. Rollner raakt geblesseerd tijdens het duel. Kustanto komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Obeadă rent richting de bal. Kustanto is nu in balbezit. Kustanto passt de bal in één keer door. Rollner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rollner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Zoetemelk kopt de bal weg. Rollner bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonfá tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rollner is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kustanto neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Marelić speelt de bal door. Konrad met een sublieme pass. Altini bereikt de bal nog maar net als eerste. Altini schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bilmindanov de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
!CF! Real Madrid - Fc Toho 0:1

33e minuut.
Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Altini onderschept slim de pass. Rollner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rollner krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Zoetemelk passt de bal zonder na te denken. Rollner bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonfá tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bonfá krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Mărcuş probeert naar een medespeler te passen. Zoetemelk is nu in balbezit. Zoetemelk probeert naar een medespeler te passen. Yiğitata rent richting de bal. Yiğitata geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rollner rent richting de bal. Rollner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
!CF! Real Madrid - Fc Toho 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: !CF! Real Madrid 33%, Fc Toho 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
!CF! Real Madrid - Fc Toho 1:1

46e minuut.
Baleia geeft de bal voor. Yiğitata kopt de bal weg. Daar is Leszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rollner rent richting de bal. Rollner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
!CF! Real Madrid - Fc Toho 2:1

50e minuut.
Kustanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kustanto passt de bal in één keer door. Rollner is nu in balbezit. Rollner draait met de bal, schiet en ... Dreger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
!CF! Real Madrid - Fc Toho 3:1

65e minuut.
Yiğitata rent richting de bal. Yiğitata passt de bal met de wreef. Kustanto probeert naar een medespeler te passen. Zoetemelk is nu in balbezit. Zoetemelk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Rollner probeert naar een medespeler te passen. Zoetemelk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoetemelk met een sublieme pass. Klungelig pakt Rollner de bal. Rollner geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Palesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărcuş verovert de bal door een tackle van achteren. Mărcuş geeft een hoge lob. Rollner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rollner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: !CF! Real Madrid 32%, Fc Toho 68%.
!CF! Real Madrid - Fc Toho 3:1