Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ziomale z Kramska Van Graffs
moja Tactiek 1-3-2-1-3
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
34 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
56.2 gemiddelde waardering 39.6
excellent Schieten adequate
very good Passen solid
good Verdedigen average


4e minuut.
bin Al Rabee rent richting de bal. bin Al Rabee passt de bal met de wreef. Wultański is nu in balbezit. Wultański geeft een lange en hoge pass. Pasieka maakt een snoekduik en kopt de bal. Fednárik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Daar is Dempsey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Al Rabee speelt de bal door. Cabeção bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeção geeft een lange en hoge pass. Pasieka maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Pasieka is nu in balbezit. Pasieka passt de bal in één keer door. Daar is Cabeção, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabeção geeft een lange en hoge pass. Wultański krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziomale z Kramska - Van Graffs 1:0

18e minuut.
Czibor met een sublieme pass. Cabeção rent richting de bal. Baeza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baeza krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Dueñas Rodríguez passt de bal in één keer door. Szojka is nu in balbezit. Milinte begaat een overtreding. Milinte krijgt een gele kaart. Szojka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pic zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kartofel is nu in balbezit. Kartofel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Rueda is nu in balbezit. Rueda passt de bal in één keer door. Stemplewski rent richting de bal. Stemplewski geeft een lange en hoge pass. Kartofel springt en kopt de bal. Dyluś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Dedaj geeft een lange en hoge pass. Cabeção bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeção passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pasieka de bal. Pasieka draait met de bal, schiet en ... Paal!

25e minuut.
Szojka bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Rabee verovert de bal door een tackle van achteren. bin Al Rabee probeert naar een medespeler te passen. Pasieka is nu in balbezit. Pasieka haalt uit met een fantastische trap. Fednárik bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziomale z Kramska - Van Graffs 2:0

26e minuut.
Inworp. Wultański met de inworp. Czibor heeft problemen om de bal te vangen. Czibor geeft de bal voor. Pasieka maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Inworp. Dueñas Rodríguez met de inworp. Szojka geeft een lange en hoge pass. Stemplewski is nu in balbezit. Stemplewski haalt uit met een fantastische trap. Dyluś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Dedaj is nu in balbezit. Dedaj passt de bal met de wreef. Baeza heeft problemen om de bal te vangen. Pasieka rent richting de bal. Pasieka draait met de bal, schiet en ... Fednárik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Inworp. Jotanović met een snelle inworp. Wultański is nu in balbezit. Wultański geeft de bal voor. bin Al Rabee kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pasieka is nu in balbezit. Pasieka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ziomale z Kramska - Van Graffs 3:0

32e minuut.
Pasieka speelt de bal door. Wultański rent richting de bal. Wultański met een sublieme pass. Cabeção is nu in balbezit. Cabeção draait met de bal, schiet en ... Fednárik bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Milinte kopt de bal weg. bin Al Rabee is nu in balbezit. bin Al Rabee passt de bal zonder na te denken. Pasieka is nu in balbezit. Pasieka haalt uit met een fantastische trap. Fednárik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kardas met de inworp. Cabeção geeft een lange en hoge pass. Pasieka rent richting de bal. Pasieka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zincir is nu in balbezit. Zincir geeft de bal voor. Dedaj rent richting de bal. Dedaj geeft de bal voor. Pasieka maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Pasieka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dempsey verovert de bal door een tackle van achteren. Dempsey met een sublieme pass. Wultański rent richting de bal. Wultański haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ziomale z Kramska 29%, Van Graffs 71%.
Ziomale z Kramska - Van Graffs 3:0

46e minuut.
Kranjčević komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Baeza passt de bal in één keer door. Dueñas Rodríguez is nu in balbezit. Dueñas Rodríguez met een sublieme pass. Kartofel is nu in balbezit. Kartofel schiet op doel. Dyluś bokst de bal weg.

56e minuut.
Klungelig pakt Cabeção de bal. Cabeção met een sublieme pass. Jotanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jotanović schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pasieka de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Kranjčević geeft de bal voor. Cabeção bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeção geeft de bal voor. Pasieka is nu in balbezit. Pasieka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Baeza de bal. Fednárik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pasieka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasieka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziomale z Kramska - Van Graffs 4:0

76e minuut.
Inworp. Kardas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cabeção bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeção geeft een lange en hoge pass. Pasieka springt en kopt de bal. Fednárik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kranjčević rent richting de bal. Kranjčević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziomale z Kramska - Van Graffs 5:0

81e minuut.
Jotanović probeert naar een medespeler te passen. Kranjčević rent richting de bal. Kranjčević probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pasieka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasieka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Dempsey probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kranjčević zal de hoekschop nemen. Pasieka is nu in balbezit. Pasieka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziomale z Kramska - Van Graffs 6:0

85e minuut.
Daar is Kranjčević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bytnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bytnowicz geeft de bal voor. Kartofel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartofel haalt uit met een fantastische trap. Dyluś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dueñas Rodríguez is nu in balbezit. Dueñas Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Dyluś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Jotanović geeft een lange en hoge pass. Kranjčević rent richting de bal. Zincir tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zincir krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ziomale z Kramska 36%, Van Graffs 64%.
Ziomale z Kramska - Van Graffs 6:0