Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Van Graffs Ziomale z Kramska
1-3-2-1-3 Tactiek moja
47% Balbezit 53%
74% Spel op eigen helft 26%
5 Doelpogingen 37
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 55.5
good Schieten excellent
solid Passen excellent
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
bin Al Rabee speelt de bal door. Cabeção is nu in balbezit. Cabeção passt de bal met de wreef. Kardas is nu in balbezit. Kardas geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Van Graffs - Ziomale z Kramska 0:1

3e minuut.
Rueda passt de bal zonder na te denken. bin Al Rabee bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasieka rent richting de bal. Pasieka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Van Graffs - Ziomale z Kramska 0:2

9e minuut.
bin Al Rabee onderschept slim de pass. bin Al Rabee speelt de bal door. Pasieka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasieka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zincir geeft een hoge lob. Lucchini kopt de bal weg. bin Al Rabee bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Rabee geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Wultański kopt de bal weg. Pasieka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dempsey maakt een afschuwelijke overtreding. Dempsey is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Pasieka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. bin Al Rabee neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Dedaj kopt de bal weg. Czibor bereikt de bal nog maar net als eerste. Czibor geeft de bal voor. Klungelig pakt Pasieka de bal. Pasieka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Kartofel is nu in balbezit. Szojka bereikt de bal nog maar net als eerste. Milinte onderschept slim de pass. Kartofel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartofel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Wultański bereikt de bal nog maar net als eerste. Wultański passt de bal in één keer door. Varazueta is nu in balbezit. Pasieka onderschept slim de pass. Pasieka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Wultański is nu in balbezit. Wultański passt de bal in één keer door. Pasieka is nu in balbezit. Pasieka haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Van Graffs - Ziomale z Kramska 0:3

24e minuut.
Czibor speelt de bal door. Pasieka rent richting de bal. bin Al Rabee probeert naar een medespeler te passen. Cabeção rent richting de bal. Cabeção geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Czibor passt de bal in één keer door. Wultański bereikt de bal nog maar net als eerste. Wultański passt de bal zonder na te denken. Pasieka is nu in balbezit. Pasieka schiet op doel. Fednárik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Pasieka speelt de bal door. Cabeção is nu in balbezit. Cabeção probeert naar een medespeler te passen. Pasieka rent richting de bal. Pasieka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Wultański rent richting de bal. Wultański speelt de bal door. Pasieka rent richting de bal. Pasieka draait met de bal, schiet en ... Fednárik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Van Graffs - Ziomale z Kramska 0:4

41e minuut.
Pasieka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wultański rent richting de bal. Pasieka is nu in balbezit. Pasieka draait met de bal, schiet en ... Fednárik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Van Graffs - Ziomale z Kramska 0:5

43e minuut.
Pasieka is nu in balbezit. Pic bereikt de bal nog maar net als eerste. Pic geeft een hoge lob. Kartofel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartofel draait met de bal, schiet en ... Dyluś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Van Graffs 68%, Ziomale z Kramska 32%.
Van Graffs - Ziomale z Kramska 0:5

46e minuut.
Kranjčević komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Kranjčević passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cabeção de bal. Cabeção speelt de bal door. Pasieka rent richting de bal. Pasieka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Van Graffs - Ziomale z Kramska 0:6

48e minuut.
Milinte met een sublieme pass. bin Al Rabee rent richting de bal. bin Al Rabee passt de bal in één keer door. Kranjčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Kranjčević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Pasieka rent richting de bal. Zincir legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pasieka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Jotanović neemt zijn aanloop. Fednárik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Van Graffs - Ziomale z Kramska 0:7

52e minuut.
Kranjčević is nu in balbezit. Daar is Kranjčević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasieka rent richting de bal. Pasieka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Van Graffs - Ziomale z Kramska 0:8

53e minuut.
Stemplewski rent richting de bal. Lucchini verovert de bal door een tackle van achteren. Lucchini passt de bal in één keer door. Kranjčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Kranjčević draait met de bal, schiet en ... Fednárik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Van Graffs - Ziomale z Kramska 0:9

57e minuut.
Pasieka rent richting de bal. Bytnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Rabee onderschept slim de pass. bin Al Rabee haalt uit met een fantastische trap. Fednárik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Van Graffs - Ziomale z Kramska 0:10

59e minuut.
Cabeção passt de bal in één keer door. Kranjčević rent richting de bal. Kranjčević passt de bal in één keer door. Pasieka is nu in balbezit. Pasieka schiet op doel. Fednárik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Van Graffs - Ziomale z Kramska 0:11

60e minuut.
Cabeção passt de bal met de wreef. Daar is Kranjčević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasieka is nu in balbezit. Pasieka haalt uit met een fantastische trap. Fednárik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Fednárik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Pasieka heeft problemen om de bal te vangen. Rueda rent richting de bal. bin Al Rabee verovert de bal door een tackle van achteren. Pasieka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasieka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Pic passt de bal met de wreef. Kartofel bereikt de bal nog maar net als eerste. Milinte onderschept slim de pass. Milinte geeft een hoge lob. Cabeção rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cabeção geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pasieka krijgt zijn hoofd ertegen. Fednárik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Van Graffs - Ziomale z Kramska 0:12

66e minuut.
bin Al Rabee is nu in balbezit. bin Al Rabee passt de bal zonder na te denken. Kranjčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasieka is nu in balbezit. Pasieka schiet op doel. Fednárik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cabeção geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pasieka springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
bin Al Rabee bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Rabee passt de bal met de wreef. Kranjčević probeert de bal aan de voet te houden. Pasieka is nu in balbezit. Pasieka schiet op doel. Fednárik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Rueda passt de bal in één keer door. Szojka is nu in balbezit. Szojka passt de bal met de wreef. Kartofel is nu in balbezit. Kartofel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Varazueta verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Cabeção met de inworp. bin Al Rabee bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Rabee schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pasieka is nu in balbezit. Pasieka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Van Graffs - Ziomale z Kramska 0:13

81e minuut.
Kranjčević probeert naar een medespeler te passen. Cabeção bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeção passt de bal zonder na te denken. Pasieka is nu in balbezit. Pasieka haalt uit met een fantastische trap. Fednárik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cabeção rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Van Graffs - Ziomale z Kramska 0:14

82e minuut.
Jotanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jotanović met een sublieme pass. Dedaj probeert naar een medespeler te passen. Pasieka is nu in balbezit. Pasieka draait met de bal, schiet en ... Fednárik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Van Graffs - Ziomale z Kramska 0:15

84e minuut.
Pic rent richting de bal. Kranjčević onderschept slim de pass. Kranjčević passt de bal zonder na te denken. Pasieka is nu in balbezit. Pasieka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Jotanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jotanović passt de bal met de wreef. Kranjčević probeert naar een medespeler te passen. Pasieka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasieka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cabeção kan de bal niet met de borst controleren. Bytnowicz rent richting de bal. Cabeção onderschept slim de pass. Cabeção schiet op doel. Fednárik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Van Graffs - Ziomale z Kramska 0:16

89e minuut.
Daar is Zincir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kranjčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Zincir legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kranjčević is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pasieka neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Stemplewski geeft een hoge lob. Dueñas Rodríguez is nu in balbezit. Dueñas Rodríguez passt de bal met de wreef. Kartofel is nu in balbezit. Kartofel haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Van Graffs 80%, Ziomale z Kramska 20%.
Van Graffs - Ziomale z Kramska 0:16