Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-05 20:44
  • Competitiewedstrijd: Liga V.196 [del]
  • Stadion: WW Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 9061
Wild Warriors ML System United
3-5-2 modify Tactiek Bob2
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
24 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
52.8 gemiddelde waardering 53.6
very good Schieten very good
very good Passen solid
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Crisinel passt de bal zonder na te denken. Hugheѕ rent richting de bal. Hugheѕ passt de bal in één keer door. Fon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Brejza rent richting de bal. Brejza probeert naar een medespeler te passen. Ciuchta rent richting de bal. Ciuchta schiet op doel. Szostak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Warriors - ML System United 0:1

9e minuut.
Lípa passt de bal met de wreef. Młynarz is nu in balbezit. Młynarz speelt de bal door. Kabanec is nu in balbezit. Kabanec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Roško rent richting de bal. Roško probeert naar een medespeler te passen. Crisinel onderschept slim de pass. Ciuchta is nu in balbezit. Ciuchta schiet op doel. Szostak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Hugheѕ passt de bal zonder na te denken. Daar is Skrzyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skrzyński speelt de bal door. Fon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fon haalt uit met een fantastische trap. Del Prate kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hugheѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugheѕ haalt uit met een fantastische trap. Del Prate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Inworp. Crisinel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brejza rent richting de bal. Brejza geeft een lange en hoge pass. Ciuchta springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Parreira passt de bal in één keer door. M`Hadhebi rent richting de bal. M`Hadhebi geeft een lange en hoge pass. Ciuchta is nu in balbezit. Ciuchta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Warriors - ML System United 0:2

26e minuut.
Ciuchta passt de bal zonder na te denken. Prakapovich rent richting de bal. Prakapovich geeft een hoge lob. Fon rent richting de bal. Fon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Warriors - ML System United 1:2

28e minuut.
Parreira is nu in balbezit. Parreira geeft een lange en hoge pass. Crisinel heeft problemen om de bal te vangen. Ciuchta rent richting de bal. Ciuchta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Warriors - ML System United 1:3

30e minuut.
Daar is Fon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stanke bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugheѕ is nu in balbezit. Hugheѕ geeft een lange en hoge pass. Kabanec springt en kopt de bal. Del Prate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Roško bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Pilarczyk geeft een lange en hoge pass. Kabanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabanec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Ciuchta speelt de bal door. Parreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Parreira passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Roško de bal. Roško draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Məmmədbəyov verovert de bal door een tackle van achteren. Məmmədbəyov geeft een lange en hoge pass. Brejza is nu in balbezit. Brejza geeft een hoge lob. Roško springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wild Warriors 42%, ML System United 58%.
Wild Warriors - ML System United 1:3

46e minuut.
Kabanec passt de bal zonder na te denken. Hugheѕ met een sublieme pass. Fon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fon draait met de bal, schiet en ... Del Prate maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Warriors - ML System United 2:3

54e minuut.
Ciuchta verovert de bal door een tackle van achteren. Hugheѕ rent richting de bal. Ciuchta onderschept slim de pass. Ciuchta haalt uit met een fantastische trap. Szostak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Warriors - ML System United 2:4

58e minuut.
Gerlo met een sublieme pass. Fon rent richting de bal. Kabanec is nu in balbezit. Fon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fon draait met de bal, schiet en ... Del Prate verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Skrzyński kopt de bal weg. Hugheѕ kan de bal niet met de borst controleren. Hugheѕ probeert naar een medespeler te passen. Fon is nu in balbezit. Fon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Doeltrap. Perez Sáenz komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Pilarczyk met een sublieme pass. Kabanec is nu in balbezit. Fon rent richting de bal. Kabanec rent richting de bal. Kabanec schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Del Prate verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Warriors - ML System United 3:4

72e minuut.
Ciuchta heeft problemen om de bal te vangen. Młynarz probeert naar een medespeler te passen. Fon probeert naar een medespeler te passen. Kabanec rent richting de bal. Kabanec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Roško passt de bal zonder na te denken. Brejza rent richting de bal. Brejza speelt de bal door. Ciuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Skrzyński speelt de bal door. Kabanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Lípa probeert naar een medespeler te passen. Fon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fon draait met de bal, schiet en ... Del Prate kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Stanke geeft een lange en hoge pass. Məmmədbəyov rent richting de bal. Roško schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Roško krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Brejza is nu in balbezit. Brejza passt de bal zonder na te denken. Roško rent richting de bal. Roško schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Doeltrap. Del Prate trapt de bal weg. Skrzyński kopt de bal weg. Kabanec is nu in balbezit. Kabanec draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Məmmədbəyov is nu in balbezit. Məmmədbəyov geeft een hoge lob. Lípa kopt de bal weg. Fon is nu in balbezit. Fon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wild Warriors - ML System United 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wild Warriors 37%, ML System United 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wild Warriors - ML System United 4:4