Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ML System United Wild Warriors
5-1-2-2 Tactiek 3-5-2 modify
48% Balbezit 52%
69% Spel op eigen helft 31%
7 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
52.2 gemiddelde waardering 54.1
solid Schieten very good
very good Passen excellent
very good Verdedigen solid


7e minuut.
Wague bereikt de bal nog maar net als eerste. Wague passt de bal met de wreef. Gerlo speelt de bal door. Fon is nu in balbezit. Fon haalt uit met een fantastische trap. Bryl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kabanec rent richting de bal. Kabanec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ML System United - Wild Warriors 0:1

10e minuut.
Stanke geeft de bal voor. Parreira is nu in balbezit. Parreira geeft een lange en hoge pass. Dehnstein rent richting de bal. Dehnstein haalt uit met een fantastische trap. Szostak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dehnstein rent richting de bal. Dehnstein schiet op doel. Szostak probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Kabanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromczak rent richting de bal. Kabanec verovert de bal door een tackle van achteren. Kabanec haalt uit met een fantastische trap. Bryl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Gerlo is nu in balbezit. Šepelj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gerlo raakt geblesseerd tijdens het duel. Gärtner met een snel genomen vrije trap. Kabanec is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Gärtner passt de bal met de wreef. Gerlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerlo passt de bal in één keer door. Kabanec is nu in balbezit. Kabanec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ML System United - Wild Warriors 0:2

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Fon de bal onder controle te krijgen. Kabanec bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mihuţ. Mihuţ krijgt een gele kaart. Kabanec raakt geblesseerd tijdens het duel. Gärtner wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Bryl trapt de bal weg van het doel. Wague kopt de bal weg. Fon rent richting de bal. Fon haalt uit met een fantastische trap. Bryl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ML System United - Wild Warriors 0:3

32e minuut.
Mihuţ passt de bal zonder na te denken. Dehnstein rent richting de bal. Crisinel begaat een overtreding. Dehnstein is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dehnstein neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kabanec heeft problemen om de bal te vangen. Mihuţ rent richting de bal. Gärtner maakt een afschuwelijke overtreding. Gärtner krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Prakapovich verovert de bal door een tackle van achteren. Prakapovich geeft een hoge lob. Inworp. Hugheѕ met een snelle inworp. Młynarz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Gärtner rent richting de bal. Gärtner passt de bal met de wreef. Młynarz met een sublieme pass. Fon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ML System United 72%, Wild Warriors 28%.
ML System United - Wild Warriors 0:3

47e minuut.
Gromczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerlo verovert de bal door een tackle van achteren. Gerlo passt de bal zonder na te denken. Kabanec rent richting de bal. Kabanec haalt uit met een fantastische trap. Paal! Bryl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Crisinel geeft een hoge lob. Fon rent richting de bal. Mihuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Fon verovert de bal door een tackle van achteren. Fon schiet op doel. Bryl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kabanec is nu in balbezit. Kabanec draait met de bal, schiet en ... Bryl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Mihuţ is nu in balbezit. Mihuţ speelt de bal door. Bruylandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruylandt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ML System United - Wild Warriors 1:3

64e minuut.
Šepelj is nu in balbezit. Gerlo geeft een hoge lob. Daar is Stanke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Gromczak probeert naar een medespeler te passen. Brejza bereikt de bal nog maar net als eerste. Brejza passt de bal met de wreef. Dehnstein rent richting de bal. Dehnstein schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Bruylandt met een sublieme pass. Parreira is nu in balbezit. Parreira geeft een lange en hoge pass. Dehnstein rent richting de bal. Dehnstein draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ML System United - Wild Warriors 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ML System United 67%, Wild Warriors 33%.
ML System United - Wild Warriors 2:3