Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Stodoła MECHICO
taktyk Tactiek Egipt
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
43.5 gemiddelde waardering 45.5
average Schieten adequate
good Passen good
good Verdedigen good


14e minuut.
Chorgoliani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tolomac zal de hoekschop nemen. Syrečka maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stodoła - MECHICO 1:0

26e minuut.
Skowroński geeft een lange en hoge pass. Filemon heeft problemen om de bal te vangen. Sobotka is nu in balbezit. Soudec verovert de bal door een tackle van achteren. Soudec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Tolomac passt de bal zonder na te denken. Chorgoliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorgoliani passt de bal in één keer door. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Hostovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Hostovský geeft een lange en hoge pass. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez draait met de bal, schiet en ... Sobolewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Stodoła - MECHICO 1:1

34e minuut.
Guigani onderschept slim de pass. Buczek begaat een overtreding. Guigani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dišljenković zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Syrečka bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrečka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Guigani met een sublieme pass. Ballivián probeert naar een medespeler te passen. Syrečka is nu in balbezit. Syrečka draait met de bal, schiet en ... Felczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stodoła - MECHICO 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Stodoła 45%, MECHICO 55%.
FC Stodoła - MECHICO 2:1

58e minuut.
Hoàng Quốc passt de bal in één keer door. Tolomac rent richting de bal. Skowroński begaat een overtreding. Skowroński krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Klungelig pakt Valente de bal. Kuchczyński is nu in balbezit. Kuchczyński passt de bal in één keer door. Soudec rent richting de bal. Soudec haalt uit met een fantastische trap. Sobolewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Stodoła 42%, MECHICO 58%.
FC Stodoła - MECHICO 2:1