Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MECHICO FC Stodoła
Egipt Tactiek taktyk
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
44.7 gemiddelde waardering 37.6
goed Schieten slecht
redelijk Passen redelijk
solide Verdedigen goed


6e minuut.
Soudec is nu in balbezit. Soudec geeft de bal voor. Florczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Florczyk de bal. Florczyk draait met de bal, schiet en ... Sobolewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Vega Mena met de inworp. Csapó met een sublieme pass. Florczyk rent richting de bal. Florczyk draait met de bal, schiet en ... Sobolewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Hietala verovert de bal door een tackle van achteren. Hietala geeft een hoge lob. Bermúdez kopt de bal weg. Florczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Florczyk draait met de bal, schiet en ... Sobolewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap. Sobolewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Florczyk onderschept slim de pass. Florczyk geeft een hoge lob. Filemon rent richting de bal. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Ballivián probeert de bal met de borst te controleren. Csapó bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ballivián zijn tegenspeler op de grond. Ballivián krijgt een gele kaart.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Csapó met een snelle inworp. Vega Mena rent richting de bal. Florczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Florczyk geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MECHICO 39%, FC Stodoła 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MECHICO - FC Stodoła 0:0

46e minuut.
Pasternak komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Sobotka verovert de bal door een tackle van achteren. Soudec onderschept slim de pass. Soudec met een sublieme pass. Filemon is nu in balbezit. Filemon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Bitter passt de bal in één keer door. Filemon bereikt de bal nog maar net als eerste. Filemon geeft een hoge lob. Pasternak krijgt zijn hoofd ertegen. Hoàng Quốc probeert de bal aan de voet te houden. Sobolewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Bermúdez rent richting de bal. Hoàng Quốc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez verovert de bal door een tackle van achteren. Bermúdez draait met de bal, schiet en ... Sobolewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Ballivián bereikt de bal nog maar net als eerste. Soudec is nu in balbezit. Soudec met een sublieme pass. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez schiet op doel. Sobolewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MECHICO - FC Stodoła 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MECHICO 54%, FC Stodoła 46%.
MECHICO - FC Stodoła 1:0