Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Imperia Calcio Czarna WC
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
30% Spel op eigen helft 70%
33 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.9 gemiddelde waardering 21.8
adequate Schieten unsatisfactory
average Passen poor
good Verdedigen poor


2e minuut.
Tomborowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomborowski geeft een lange en hoge pass. Labaka Zurriarain met een sublieme pass. Skupień is nu in balbezit. Skupień schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Labaka Zurriarain met de inworp. Belbüken is nu in balbezit. Belbüken geeft de bal voor. Daar is Skupień, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skupień draait met de bal, schiet en ... Rajtuz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperia Calcio - Czarna WC 1:0

6e minuut.
Belbüken geeft een hoge lob. Gabriel heeft problemen om de bal te vangen. Tomborowski is nu in balbezit. Tomborowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Belbüken rent richting de bal. Skupień is nu in balbezit. Belbüken bereikt de bal nog maar net als eerste. Skupień rent richting de bal. Skupień haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperia Calcio - Czarna WC 2:0

14e minuut.
Rock geeft de bal voor. Łangowski kopt de bal weg. Krzewiński probeert de bal aan de voet te houden. Sieradzki is nu in balbezit. Sieradzki draait met de bal, schiet en ... Finello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Belbüken onderschept slim de pass. Skupień bereikt de bal nog maar net als eerste. Belbüken is nu in balbezit. Skupień rent richting de bal. Skupień haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Labaka Zurriarain probeert de bal aan de voet te houden. Lisek rent richting de bal. Lisek met een sublieme pass. Sieradzki is nu in balbezit. Sieradzki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Helpers met een sublieme pass. Belbüken rent richting de bal. Belbüken passt de bal zonder na te denken. Skupień is nu in balbezit. Skupień haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Helpers verovert de bal door een tackle van achteren. Fekhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fekhi passt de bal in één keer door. Skupień bereikt de bal nog maar net als eerste. Skupień draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Imperia Calcio - Czarna WC 3:0

32e minuut.
Skupień passt de bal zonder na te denken. Tomborowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomborowski speelt de bal door. Belbüken bereikt de bal nog maar net als eerste. Belbüken haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Tomborowski controleert de bal met de borst. Gabriel probeert naar een medespeler te passen. Gaweł is nu in balbezit. Belbüken bereikt de bal nog maar net als eerste. Belbüken probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kruk passt de bal in één keer door. Lisek bereikt de bal nog maar net als eerste. Belbüken onderschept slim de pass. Belbüken heeft problemen om de bal te vangen. Belbüken draait met de bal, schiet en ... Rajtuz bokst de bal weg.

44e minuut.
Skupień bereikt de bal nog maar net als eerste. Skupień schiet op doel. Krysztofiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Belbüken is nu in balbezit. Belbüken schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperia Calcio 29%, Czarna WC 71%.
Imperia Calcio - Czarna WC 3:0

46e minuut.
Belbüken probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Skupień de bal. Belbüken rent richting de bal. Belbüken draait met de bal, schiet en ... Rajtuz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperia Calcio - Czarna WC 4:0

52e minuut.
Gaweł bereikt de bal nog maar net als eerste. Fekhi speelt de bal door. Trzpień bereikt de bal nog maar net als eerste. Labaka Zurriarain onderschept slim de pass. Labaka Zurriarain draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Trzpień geeft een hoge lob. Inworp. Labaka Zurriarain met de inworp. Belbüken rent richting de bal. Belbüken geeft een lange en hoge pass. Rajtuz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Helpers bereikt de bal nog maar net als eerste. Helpers passt de bal met de wreef. Fekhi is nu in balbezit. Belbüken is nu in balbezit. Belbüken draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Krysztofiak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tosik komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Fekhi is nu in balbezit. Fekhi passt de bal in één keer door. Skupień bereikt de bal nog maar net als eerste. Skupień draait met de bal, schiet en ... Rajtuz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Gabriel geeft de bal voor. Skupień kopt de bal weg. Belbüken is nu in balbezit. Belbüken haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Belbüken bereikt de bal nog maar net als eerste. Belbüken draait met de bal, schiet en ... Rajtuz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperia Calcio - Czarna WC 5:0

69e minuut.
Łangowski met een sublieme pass. Fekhi is nu in balbezit. Fekhi met een sublieme pass. Skupień rent richting de bal. Skupień schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Gaweł is nu in balbezit. Gaweł passt de bal met de wreef. Skupień bereikt de bal nog maar net als eerste. Belbüken bereikt de bal nog maar net als eerste. Belbüken schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperia Calcio - Czarna WC 6:0

77e minuut.
Belbüken is nu in balbezit. Belbüken geeft een hoge lob. Labaka Zurriarain probeert de bal aan de voet te houden. Skupień rent richting de bal. Skupień draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Rajtuz trapt de bal weg van het doel. Fekhi kopt de bal weg. Skupień rent richting de bal. Belbüken rent richting de bal. Belbüken draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Imperia Calcio - Czarna WC 7:0

86e minuut.
Łangowski onderschept slim de pass. Łangowski geeft de bal voor. Gabriel controleert de bal met de borst. Tomborowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomborowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Tomborowski met een sublieme pass. Trzpień rent richting de bal. Skupień onderschept slim de pass. Skupień schiet op doel. Rajtuz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperia Calcio - Czarna WC 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperia Calcio 30%, Czarna WC 70%.
Imperia Calcio - Czarna WC 8:0