Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czarna WC Imperia Calcio
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 31.3
waardeloos Schieten redelijk
zwak Passen redelijk
waardeloos Verdedigen matig


3e minuut.
Krysztofiak probeert naar een medespeler te passen. Gabriel heeft problemen om de bal te vangen. Tomborowski speelt de bal door. Skupień bereikt de bal nog maar net als eerste. Skupień haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Tomborowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Trzpień, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skupień bereikt de bal nog maar net als eerste. Skupień haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Belbüken probeert naar een medespeler te passen. Kiszczak rent richting de bal. Skupień onderschept slim de pass. Skupień draait met de bal, schiet en ... Rajtuz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarna WC - Imperia Calcio 0:1

19e minuut.
Belbüken bereikt de bal nog maar net als eerste. Belbüken met een sublieme pass. Skupień heeft problemen om de bal te vangen. Skupień haalt uit met een fantastische trap. Rajtuz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarna WC - Imperia Calcio 0:2

24e minuut.
Rajtuz trapt de bal weg van het doel. Fekhi kopt de bal weg. Skupień bereikt de bal nog maar net als eerste. Skupień schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarna WC - Imperia Calcio 0:3

25e minuut.
Kozić passt de bal zonder na te denken. Belbüken bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruk rent richting de bal. Belbüken verovert de bal door een tackle van achteren. Belbüken haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Wong raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Góes komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Gabriel rent richting de bal. Skupień verovert de bal door een tackle van achteren. Skupień geeft een lange en hoge pass. Belbüken kan de bal niet met de borst controleren. Belbüken schiet op doel. Rajtuz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Kozić is nu in balbezit. Kozić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kruk de bal. Skupień bereikt de bal nog maar net als eerste. Skupień draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Krysztofiak trapt de bal weg. Fekhi kopt de bal weg. Belbüken bereikt de bal nog maar net als eerste. Belbüken schiet op doel. Klungelig pakt Kiszczak de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarna WC 62%, Imperia Calcio 38%.
Czarna WC - Imperia Calcio 0:3

48e minuut.
Tomborowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Belbüken bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Kruk ... Strafschop! Kruk krijgt een gele kaart. Belbüken raakt geblesseerd tijdens het duel. Belbüken neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Rajtuz bokst de bal weg. Belbüken rent richting de bal. Belbüken draait met de bal, schiet en ... Rajtuz bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Belbüken rent richting de bal. Belbüken schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarna WC - Imperia Calcio 0:4

53e minuut.
Belbüken probeert naar een medespeler te passen. Trzpień speelt de bal door. Fekhi met een sublieme pass. Skupień is nu in balbezit. Skupień haalt uit met een fantastische trap. Rajtuz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Lisek rent richting de bal. Belbüken verovert de bal door een tackle van achteren. Belbüken met een sublieme pass. Skupień bereikt de bal nog maar net als eerste. Skupień haalt uit met een fantastische trap. Rajtuz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Rajtuz met een sublieme pass. Fekhi kopt de bal weg. Daar is Trzpień, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skupień rent richting de bal. Skupień haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Utov is nu in balbezit. Utov passt de bal in één keer door. Belbüken rent richting de bal. Belbüken draait met de bal, schiet en ... Rajtuz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarna WC - Imperia Calcio 0:5

72e minuut.
Lisek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skupień verovert de bal door een tackle van achteren. Kiszczak is nu in balbezit. Skupień onderschept slim de pass. Skupień draait met de bal, schiet en ... Rajtuz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kruk heeft problemen om de bal te vangen. Rajtuz bokst de bal weg.

75e minuut.
Utov rent richting de bal. Śliż verovert de bal door een tackle van achteren. Śliż passt de bal zonder na te denken. Sieradzki rent richting de bal. Sieradzki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Utov is nu in balbezit. Utov passt de bal met de wreef. Skupień rent richting de bal. Belbüken is nu in balbezit. Belbüken schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Fekhi geeft de bal voor. Daar is Kiszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belbüken bereikt de bal nog maar net als eerste. Skupień rent richting de bal. Skupień draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarna WC 69%, Imperia Calcio 31%.
Czarna WC - Imperia Calcio 0:5