Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ML System United Vexel
5-1-2-2 Tactiek 442
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
12 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 53.1
very good Schieten solid
solid Passen very good
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Inworp. Zedong met een snelle inworp. Korkotashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkotashvili geeft een lange en hoge pass. Nietupski springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Cortina is nu in balbezit. Cortina passt de bal zonder na te denken. Zedong rent richting de bal. Zedong geeft een lange en hoge pass. Nietupski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Gromczak onderschept slim de pass. Gromczak geeft een hoge lob. Kosmalski geeft de bal voor. Nietupski rent richting de bal. Nietupski draait met de bal, schiet en ... Bryl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Brejza geeft de bal voor. Bruylandt rent richting de bal. Zepeda maakt een afschuwelijke overtreding. Zepeda krijgt een gele kaart. Bruylandt raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mihuţ neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Owczarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Mihuţ geeft de bal voor. Parreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Parreira geeft een hoge lob. Dehnstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehnstein schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Korkotashvili geeft de bal voor. Klungelig pakt Stanke de bal. Giemsa rent richting de bal. Giemsa haalt uit met een fantastische trap. Bryl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ML System United - Vexel 0:1

25e minuut.
Stanke geeft de bal voor. Brejza speelt de bal door. Dehnstein is nu in balbezit. Dehnstein draait met de bal, schiet en ... Owczarski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ML System United - Vexel 1:1

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zedong met een snelle inworp. Korkotashvili geeft de bal voor. Giemsa springt en kopt de bal. Bryl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ML System United - Vexel 1:2

41e minuut.
Giemsa heeft problemen om de bal te vangen. Stanke is nu in balbezit. Giemsa onderschept slim de pass. Giemsa draait met de bal, schiet en ... Bryl maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Zedong geeft een hoge lob. Klungelig pakt Stanke de bal. Giemsa rent richting de bal. Giemsa haalt uit met een fantastische trap. Bryl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ML System United - Vexel 1:3

45e minuut.
Bruylandt verovert de bal door een tackle van achteren. Bruylandt geeft een lange en hoge pass. Paulista rent richting de bal. Dehnstein onderschept slim de pass. Dehnstein schiet op doel. Owczarski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ML System United 63%, Vexel 37%.
ML System United - Vexel 1:3

54e minuut.
Cortina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Giemsa kopt de bal weg. Nietupski is nu in balbezit. Nietupski schiet op doel. Bryl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ML System United - Vexel 1:4

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zedong met een snelle inworp. Korkotashvili probeert naar een medespeler te passen. Nietupski rent richting de bal. Nietupski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Cortina rent richting de bal. Cortina passt de bal in één keer door. Zedong speelt de bal door. Daei rent richting de bal. Daei geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Zepeda geeft een hoge lob. Cortina is nu in balbezit. Cortina passt de bal met de wreef. Giemsa heeft problemen om de bal te vangen. Giemsa probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Gromczak onderschept slim de pass. Gromczak geeft een hoge lob. Dehnstein rent richting de bal. Dehnstein haalt uit met een fantastische trap. Owczarski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ML System United - Vexel 2:4

77e minuut.
Zepeda kopt de bal weg. Anchisi rent richting de bal. Bruylandt begaat een overtreding. Bruylandt krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Šepelj onderschept slim de pass. Šepelj geeft de bal voor. Klungelig pakt Paulista de bal. Dehnstein rent richting de bal. Dehnstein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ML System United - Vexel 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ML System United 61%, Vexel 39%.
ML System United - Vexel 3:4