Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Imperia Calcio FC Stodoła
Normal Tactiek taktyk
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
38.5 gemiddelde waardering 44.9
average Schieten average
average Passen good
solid Verdedigen good


7e minuut.
Belbüken heeft problemen om de bal te vangen. Belbüken met een sublieme pass. Skupień is nu in balbezit. Skupień draait met de bal, schiet en ... Sobolewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperia Calcio - FC Stodoła 1:0

12e minuut.
Fekhi heeft problemen om de bal te vangen. Guigani verovert de bal door een tackle van achteren. Guigani speelt de bal door. Syrečka rent richting de bal. Syrečka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Klungelig pakt Fekhi de bal. Guigani is nu in balbezit. Guigani passt de bal in één keer door. Syrečka bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrečka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Belbüken geeft een hoge lob. Klungelig pakt Garrudo de bal. Skupień bereikt de bal nog maar net als eerste. Skupień draait met de bal, schiet en ... Sobolewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperia Calcio - FC Stodoła 2:0

40e minuut.
Klungelig pakt Valente de bal. Ballivián bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballivián passt de bal zonder na te denken. Syrečka is nu in balbezit. Syrečka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperia Calcio 61%, FC Stodoła 39%.
Imperia Calcio - FC Stodoła 2:0

51e minuut.
Gaweł rent richting de bal. Garrudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente met een sublieme pass. Syrečka is nu in balbezit. Syrečka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperia Calcio - FC Stodoła 2:1

66e minuut.
Gaweł is nu in balbezit. Ballivián verovert de bal door een tackle van achteren. Ballivián speelt de bal door. Syrečka is nu in balbezit. Syrečka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Syrečka rent richting de bal. Csörgő rent richting de bal. Syrečka begaat een overtreding. Syrečka krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Helpers is nu in balbezit. Dišljenković rent richting de bal. Guigani speelt de bal door. Syrečka bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrečka haalt uit met een fantastische trap. Finello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperia Calcio 61%, FC Stodoła 39%.
Imperia Calcio - FC Stodoła 2:1