Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-19 20:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.196 [del]
  • Stadion: WW Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 17212
Wild Warriors Vexel
3-5-2 modify Tactiek 442
54% Balbezit 46%
31% Spel op eigen helft 69%
22 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 11
51.6 gemiddelde waardering 46.7
very good Schieten good
very good Passen good
good Verdedigen very good


4e minuut.
Gerlo verovert de bal door een tackle van achteren. Gerlo probeert naar een medespeler te passen. Hugheѕ rent richting de bal. Fon rent richting de bal. Fon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Młynarz passt de bal zonder na te denken. Lípa is nu in balbezit. Lípa passt de bal zonder na te denken. Fon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fon haalt uit met een fantastische trap. Owczarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Warriors - Vexel 1:0

12e minuut.
Inworp. Gerlo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lípa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lípa geeft een lange en hoge pass. Kabanec springt en kopt de bal. Owczarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fon rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Warriors - Vexel 2:0

14e minuut.
Hugheѕ passt de bal zonder na te denken. Lípa is nu in balbezit. Lípa probeert naar een medespeler te passen. Kabanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabanec schiet op doel. Owczarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Lípa speelt de bal door. Hugheѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugheѕ passt de bal in één keer door. Młynarz rent richting de bal. Młynarz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Młynarz passt de bal met de wreef. Fon is nu in balbezit. Fon passt de bal in één keer door. Hugheѕ rent richting de bal. Hugheѕ haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Gerlo passt de bal in één keer door. Młynarz is nu in balbezit. Młynarz passt de bal zonder na te denken. Hugheѕ rent richting de bal. Hugheѕ geeft een hoge lob. Owczarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Owczarski met een sublieme pass. Młynarz kopt de bal weg. Daar is Tornado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fon is nu in balbezit. Fon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Məmmədbəyov kopt de bal weg. Fon is nu in balbezit. Tornado schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tornado is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Fon raakt geblesseerd tijdens het duel. Młynarz wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Hugheѕ kopt de bal weg. Fon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fon heeft problemen om de bal te vangen. Fon schiet op doel. Owczarski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Warriors - Vexel 3:0

37e minuut.
Cortina geeft de bal voor. Crisinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Crisinel geeft een hoge lob. Fon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Klungelig pakt Fon de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kosmalski. Fon raakt geblesseerd tijdens het duel. Kabanec met een snel genomen vrije trap. Fon krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Daei rent richting de bal. Daei geeft een hoge lob. Crisinel heeft problemen om de bal te vangen. Eltem is nu in balbezit. Eltem geeft een hoge lob. Szostak bokst de bal weg.

43e minuut.
Lípa rent richting de bal. Lípa passt de bal in één keer door. Kabanec rent richting de bal. Kabanec draait met de bal, schiet en ... Owczarski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Warriors - Vexel 4:0

45e minuut.
Leiva geeft de bal voor. Inworp. Gerlo met de inworp. Lípa geeft de bal voor. Fon maakt een snoekduik en kopt de bal. Owczarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wild Warriors 30%, Vexel 70%.
Wild Warriors - Vexel 4:0

56e minuut.
Hugheѕ maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kabanec kopt de bal weg. Daar is Zepeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fon rent richting de bal. Fon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Młynarz rent richting de bal. Młynarz geeft de bal voor. Fon is nu in balbezit. Fon draait met de bal, schiet en ... Owczarski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Warriors - Vexel 5:0

64e minuut.
Daar is Kosmalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zepeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fon onderschept slim de pass. Fon schiet op doel. Owczarski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Warriors - Vexel 6:0

65e minuut.
Młynarz passt de bal zonder na te denken. Hugheѕ heeft problemen om de bal te vangen. Hugheѕ probeert naar een medespeler te passen. Fon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fon schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Gerlo met een sublieme pass. Klungelig pakt Młynarz de bal. Młynarz probeert naar een medespeler te passen. Fon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Crisinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostojić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Crisinel raakt geblesseerd tijdens het duel. Perez Sáenz komt het veld opgelopen. Laps komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Leiva is nu in balbezit. Gerlo verovert de bal door een tackle van achteren. Gerlo met een sublieme pass. Kabanec rent richting de bal. Kabanec draait met de bal, schiet en ... Owczarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wild Warriors 33%, Vexel 67%.
Wild Warriors - Vexel 6:0