Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PIAHOR POPOLU ML System United
onlywin Tactiek 5-1-2-2
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 52.5
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


19e minuut.
Dehnstein rent richting de bal. Dehnstein schiet op doel. Bùi Công probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brejza geeft een hoge lob. Bruylandt springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Mihuţ speelt de bal door. Parreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Parreira passt de bal zonder na te denken. Bruylandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruylandt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Brejza speelt de bal door. Parreira heeft problemen om de bal te vangen. Parreira probeert naar een medespeler te passen. Dehnstein is nu in balbezit. Dehnstein haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pérez Ipiña bokst de bal weg. ten Hag kopt de bal weg. Daar is Dehnstein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dehnstein haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Krogsæter rent richting de bal. Krogsæter passt de bal zonder na te denken. Gromczak is nu in balbezit. Sawczuk onderschept slim de pass. Sawczuk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Woldseth kopt de bal weg. Szántai bereikt de bal nog maar net als eerste. Szántai met een sublieme pass. Sawczuk rent richting de bal. Sawczuk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Stanke controleert de bal met de borst. Chusak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanke legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stanke krijgt een gele kaart. Chusak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Danić neemt zijn aanloop. Bryl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PIAHOR POPOLU - ML System United 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PIAHOR POPOLU 44%, ML System United 56%.
PIAHOR POPOLU - ML System United 1:0

62e minuut.
Na een snelle pass probeert Bùi Công de bal onder controle te krijgen. Sawczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawczuk passt de bal in één keer door. Chusak is nu in balbezit. Chusak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Bùi Công passt de bal in één keer door. Szántai speelt de bal door. Sawczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawczuk draait met de bal, schiet en ... Bryl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Dehnstein passt de bal in één keer door. Parreira rent richting de bal. Parreira geeft de bal voor. Dehnstein rent richting de bal. Dehnstein haalt uit met een fantastische trap. Pérez Ipiña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

87e minuut.
Mihuţ rent richting de bal. Brejza rent richting de bal. Brejza passt de bal zonder na te denken. Dehnstein is nu in balbezit. Dehnstein schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Mihuţ passt de bal met de wreef. Brejza is nu in balbezit. Brejza geeft een hoge lob. Bruylandt maakt een snoekduik en kopt de bal. Pérez Ipiña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PIAHOR POPOLU - ML System United 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PIAHOR POPOLU 60%, ML System United 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PIAHOR POPOLU - ML System United 1:1