Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Imperia Calcio MECHICO
Normal Tactiek Egipt
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.8 gemiddelde waardering 46.5
matig Schieten redelijk
matig Passen goed
matig Verdedigen redelijk


2e minuut.
Florczyk is nu in balbezit. Bermúdez is nu in balbezit. Florczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Florczyk draait met de bal, schiet en ... Finello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperia Calcio - MECHICO 0:1

6e minuut.
Klungelig pakt Platt de bal. Skowroński is nu in balbezit. Skowroński met een sublieme pass. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Utov rent richting de bal. Kuchczyński rent richting de bal. Kuchczyński passt de bal in één keer door. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperia Calcio - MECHICO 0:2

14e minuut.
Florczyk is nu in balbezit. Florczyk passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bermúdez de bal. Bermúdez draait met de bal, schiet en ... Finello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Florczyk speelt de bal door. Skowroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Skowroński geeft een lange en hoge pass. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Filemon bereikt de bal nog maar net als eerste. Filemon haalt uit met een fantastische trap. Finello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Felczak trapt de bal weg. Kajdas kopt de bal weg. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Skowroński rent richting de bal. Skowroński probeert naar een medespeler te passen. Kuchczyński speelt de bal door. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez draait met de bal, schiet en ... Finello bokst de bal weg. Filemon is nu in balbezit. Filemon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperia Calcio - MECHICO 0:3

23e minuut.
Kajdas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuchczyński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bermúdez de bal. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap. Finello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperia Calcio - MECHICO 0:4

27e minuut.
Bermúdez kopt de bal weg. Filemon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez draait met de bal, schiet en ... Finello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Daar is Bermúdez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bermúdez passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Filemon de bal. Filemon draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ngọc Thọ de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Skowroński neemt de hoekschop. Bermúdez springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Tomborowski rent richting de bal. Tomborowski passt de bal met de wreef. Kuchczyński met een sublieme pass. Florczyk rent richting de bal. Florczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Fekhi rent richting de bal. Skowroński onderschept slim de pass. Skowroński passt de bal zonder na te denken. Filemon rent richting de bal. Filemon draait met de bal, schiet en ... Finello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperia Calcio 71%, MECHICO 29%.
Imperia Calcio - MECHICO 0:4

49e minuut.
Kuchczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchczyński geeft een lange en hoge pass. Florczyk rent richting de bal. Florczyk geeft een hoge lob. Bermúdez krijgt zijn hoofd ertegen. Finello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Skowroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Skowroński geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Utov de bal. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Kuchczyński kopt de bal weg. Skowroński rent richting de bal. Skowroński passt de bal zonder na te denken. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Imperia Calcio - MECHICO 0:5

68e minuut.
Florczyk rent richting de bal. Fekhi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Florczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Kuchczyński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Bermúdez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bermúdez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Kuchczyński heeft problemen om de bal te vangen. Kuchczyński passt de bal in één keer door. Ngọc Thọ is nu in balbezit. Bermúdez onderschept slim de pass. Bermúdez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Skowroński kopt de bal weg. Daar is Florczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Florczyk met een sublieme pass. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Skowroński kopt de bal weg. Klungelig pakt Wong de bal. Bermúdez met een sublieme pass. Filemon rent richting de bal. Filemon haalt uit met een fantastische trap. Finello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Finello met een sublieme pass. Skowroński heeft problemen om de bal te vangen. Skowroński passt de bal in één keer door. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Imperia Calcio - MECHICO 0:6

75e minuut.
Elstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Filemon onderschept slim de pass. Filemon geeft een lange en hoge pass. Florczyk heeft problemen om de bal te vangen. Florczyk haalt uit met een fantastische trap. Finello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Florczyk geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ngọc Thọ met een harde bal richting middenveld. Skowroński kopt de bal weg. Daar is Florczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Florczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Kuchczyński speelt de bal door. Bermúdez rent richting de bal. Florczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Florczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Finello trapt de bal weg van het doel. Skowroński kopt de bal weg. Florczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Ngọc Thọ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filemon rent richting de bal. Filemon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Imperia Calcio - MECHICO 0:7

87e minuut.
Filemon bereikt de bal nog maar net als eerste. Filemon passt de bal in één keer door. Florczyk is nu in balbezit. Florczyk schiet op doel. Finello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperia Calcio - MECHICO 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperia Calcio 70%, MECHICO 30%.
Imperia Calcio - MECHICO 0:8