Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ML System United MECHICO
5-1-2-2 Tactiek Egipt
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
14 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 46.6
very good Schieten adequate
very good Passen good
solid Verdedigen good


11e minuut.
Żmijewski is nu in balbezit. Kuchczyński rent richting de bal. Żmijewski met een sublieme pass. Bruylandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruylandt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez passt de bal in één keer door. Florczyk rent richting de bal. Florczyk passt de bal in één keer door. Filemon bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bryl trapt de bal weg van het doel. Brejza probeert naar een medespeler te passen. Bruylandt rent richting de bal. Bruylandt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Mihuţ kopt de bal weg. Żmijewski heeft problemen om de bal te vangen. Żmijewski geeft de bal voor. Dehnstein probeert de bal met de borst te controleren. Dehnstein draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Klungelig pakt Zukić de bal. Zukić geeft de bal voor. Skowroński met een sublieme pass. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap. Bryl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Kuchczyński passt de bal zonder na te denken. Prakapovich heeft problemen om de bal te vangen. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ML System United - MECHICO 0:1

41e minuut.
Skowroński kopt de bal weg. Kuchczyński heeft problemen om de bal te vangen. Kuchczyński probeert naar een medespeler te passen. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Kuchczyński speelt de bal door. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromczak rent richting de bal. Bermúdez onderschept slim de pass. Bermúdez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ML System United 54%, MECHICO 46%.
ML System United - MECHICO 0:1

63e minuut.
Skowroński passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Florczyk de bal. Zukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Florczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Florczyk geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Brejza geeft een lange en hoge pass. Dehnstein kopt de bal weg. Daar is Hietala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruylandt onderschept slim de pass. Bruylandt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Dehnstein rent richting de bal. Buczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehnstein onderschept slim de pass. Dehnstein haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Chorgoliani de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Brejza neemt de hoekschop. Bruylandt rent richting de bal. Bruylandt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Mihuţ heeft problemen om de bal te vangen. Kuchczyński is nu in balbezit. Kuchczyński passt de bal zonder na te denken. Kajdas rent richting de bal. Kajdas geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Florczyk is nu in balbezit. Stanke rent richting de bal. Florczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Florczyk schiet op doel. Bryl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ML System United - MECHICO 0:2

88e minuut.
Šepelj geeft een hoge lob. Buczek kopt de bal weg. Kuchczyński geeft een lange en hoge pass. Florczyk rent richting de bal. Florczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ML System United - MECHICO 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ML System United 56%, MECHICO 44%.
ML System United - MECHICO 0:3