Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vexel Czarna WC
442 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
18% Spel op eigen helft 82%
53 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52 gemiddelde waardering 20.1
very good Schieten unsatisfactory
very good Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Daei geeft de bal voor. Trzpień heeft problemen om de bal te vangen. Nietupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nietupski geeft de bal voor. Giemsa maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Lisek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortina verovert de bal door een tackle van achteren. Cortina passt de bal in één keer door. Nietupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nietupski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vexel - Czarna WC 1:0

7e minuut.
Dyluś heeft problemen om de bal te vangen. Dyluś speelt de bal door. Łangowski is nu in balbezit. Zedong verovert de bal door een tackle van achteren. Zedong geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Rajtuz probeert wanhopig de bal te grijpen. Giemsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Giemsa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vexel - Czarna WC 2:0

15e minuut.
Giemsa rent richting de bal. Cortina rent richting de bal. Giemsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortina rent richting de bal. Cortina draait met de bal, schiet en ... Rajtuz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Giemsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Giemsa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vexel - Czarna WC 3:0

17e minuut.
Korkotashvili rent richting de bal. Dyluś rent richting de bal. Korkotashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Korkotashvili geeft een lange en hoge pass. Nietupski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kiszczak trapt de bal weg van het doel. Cortina rent richting de bal. Cortina passt de bal met de wreef. Nietupski is nu in balbezit. Nietupski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Cortina kopt de bal weg. Giemsa is nu in balbezit. Giemsa passt de bal met de wreef. Nietupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nietupski haalt uit met een fantastische trap. Rajtuz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vexel - Czarna WC 4:0

20e minuut.
Giemsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Giemsa passt de bal zonder na te denken. Daei geeft de bal voor. Daar is Nietupski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nietupski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Zepeda is nu in balbezit. Zepeda passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Zedong de bal onder controle te krijgen. Nietupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nietupski draait met de bal, schiet en ... Rajtuz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Giemsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Giemsa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vexel - Czarna WC 5:0

23e minuut.
Daei met de inworp. Korkotashvili is nu in balbezit. Korkotashvili probeert naar een medespeler te passen. Giemsa rent richting de bal. Giemsa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vexel - Czarna WC 6:0

27e minuut.
Paulista kopt de bal weg. Giemsa heeft problemen om de bal te vangen. Giemsa geeft de bal voor. Nietupski rent richting de bal. Nietupski haalt uit met een fantastische trap. Rajtuz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Daar is Śliż, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daei met een sublieme pass. Giemsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Giemsa schiet op doel. Rajtuz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Korkotashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Korkotashvili speelt de bal door. Zedong bereikt de bal nog maar net als eerste. Zedong geeft een lange en hoge pass. Nietupski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Paulista geeft een hoge lob. Cortina kopt de bal weg. Nietupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nietupski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Daei kopt de bal weg. Giemsa rent richting de bal. Giemsa passt de bal in één keer door. Nietupski heeft problemen om de bal te vangen. Nietupski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vexel - Czarna WC 7:0

38e minuut.
Nietupski is nu in balbezit. Nietupski passt de bal met de wreef. Cortina met een sublieme pass. Giemsa is nu in balbezit. Giemsa haalt uit met een fantastische trap. Rajtuz bokst de bal weg. Kiszczak rent richting de bal. Nietupski verovert de bal door een tackle van achteren. Nietupski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vexel - Czarna WC 8:0

40e minuut.
Zepeda rent richting de bal. Zepeda geeft de bal voor. Nietupski kopt de bal weg. Giemsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Giemsa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Krysztofiak rent richting de bal. Krysztofiak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Daei met een snelle inworp. Cortina geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vexel 18%, Czarna WC 82%.
Vexel - Czarna WC 8:0

46e minuut.
Cortina passt de bal zonder na te denken. Korkotashvili met een sublieme pass. Nietupski rent richting de bal. Nietupski haalt uit met een fantastische trap. Rajtuz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vexel - Czarna WC 9:0

48e minuut.
Zedong onderschept slim de pass. Zedong geeft een hoge lob. Nietupski kopt de bal weg. Giemsa is nu in balbezit. Giemsa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Śliż probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Daei met de inworp. Daar is Korkotashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korkotashvili geeft de bal voor. Rajtuz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nietupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nietupski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vexel - Czarna WC 10:0

54e minuut.
Zedong geeft een hoge lob. Dyluś probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Daei speelt de bal door. Giemsa is nu in balbezit. Giemsa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Cortina speelt de bal door. Daar is Nietupski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trzpień bereikt de bal nog maar net als eerste. Nietupski onderschept slim de pass. Nietupski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Giemsa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Trzpień de bal. Nietupski rent richting de bal. Giemsa is nu in balbezit. Giemsa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vexel - Czarna WC 11:0

59e minuut.
Cortina passt de bal zonder na te denken. Zedong bereikt de bal nog maar net als eerste. Zedong passt de bal met de wreef. Nietupski is nu in balbezit. Nietupski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Trzpień heeft problemen om de bal te vangen. Zedong bereikt de bal nog maar net als eerste. Zedong geeft de bal voor. Giemsa heeft problemen om de bal te vangen. Giemsa schiet op doel. Rajtuz bokst de bal weg. Giemsa is nu in balbezit. Giemsa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vexel - Czarna WC 12:0

66e minuut.
Zepeda geeft een lange en hoge pass. Nietupski kopt de bal weg. Cortina is nu in balbezit. Giemsa rent richting de bal. Giemsa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Korkotashvili met een sublieme pass. Zedong met een sublieme pass. Nietupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Giemsa rent richting de bal. Giemsa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Inworp. Daei met de inworp. Cortina probeert naar een medespeler te passen. Giemsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Giemsa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vexel - Czarna WC 13:0

72e minuut.
Lisek heeft problemen om de bal te vangen. Zedong is nu in balbezit. Zedong passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nietupski de bal. Nietupski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Korkotashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortina met een sublieme pass. Giemsa rent richting de bal. Giemsa haalt uit met een fantastische trap. Rajtuz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vexel - Czarna WC 14:0

77e minuut.
Daei met een sublieme pass. Giemsa is nu in balbezit. Giemsa geeft een lange en hoge pass. Zedong bereikt de bal nog maar net als eerste. Zedong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Giemsa geeft een lange en hoge pass. Trzpień heeft problemen om de bal te vangen. Nietupski rent richting de bal. Nietupski draait met de bal, schiet en ... Kiszczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zedong geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Rajtuz trapt de bal weg. Zedong kopt de bal weg. Klungelig pakt Nietupski de bal. Nietupski draait met de bal, schiet en ... Rajtuz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Cortina probeert naar een medespeler te passen. Zedong heeft problemen om de bal te vangen. Zedong speelt de bal door. Nietupski heeft problemen om de bal te vangen. Nietupski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vexel - Czarna WC 15:0

83e minuut.
Sieradzki passt de bal in één keer door. Zepeda geeft een lange en hoge pass. Kruk speelt de bal door. Nietupski is nu in balbezit. Nietupski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Rajtuz speelt de bal door. Daei kopt de bal weg. Giemsa rent richting de bal. Daei geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Daei geeft een lange en hoge pass. Nietupski kopt de bal weg. Giemsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Giemsa haalt uit met een fantastische trap. Rajtuz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vexel - Czarna WC 16:0

87e minuut.
Kiszczak geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Korkotashvili de bal onder controle te krijgen. Korkotashvili speelt de bal door. Cortina rent richting de bal. Cortina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Giemsa kopt de bal weg. Cortina met een sublieme pass. Giemsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Giemsa schiet op doel. Rajtuz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vexel - Czarna WC 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vexel 18%, Czarna WC 82%.
Vexel - Czarna WC 17:0