Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PIAHOR POPOLU Imperia Calcio
onlywin Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
26 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 33.6
good Schieten average
good Passen average
solid Verdedigen average


4e minuut.
Chusak bereikt de bal nog maar net als eerste. Danić rent richting de bal. Danić passt de bal met de wreef. Sawczuk is nu in balbezit. Sawczuk draait met de bal, schiet en ... Finello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Wong rent richting de bal. Wong speelt de bal door. Utov bereikt de bal nog maar net als eerste. Danić rent richting de bal. Danić probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sawczuk is nu in balbezit. Sawczuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Elstad heeft problemen om de bal te vangen. Sawczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Sawczuk passt de bal met de wreef. Chusak is nu in balbezit. Chusak schiet op doel. Finello bokst de bal weg. Danić bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Klungelig pakt Pascu de bal. Pascu geeft een lange en hoge pass. Chusak is nu in balbezit. Chusak schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ngọc Thọ kopt de bal weg. Chusak is nu in balbezit. Chusak met een sublieme pass. Sawczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawczuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ngọc Thọ met een harde bal richting middenveld. Pascu kopt de bal weg. Chusak is nu in balbezit. Chusak draait met de bal, schiet en ... Daar is Ngọc Thọ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Szántai geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sawczuk speelt de bal door. Chusak is nu in balbezit. Chusak draait met de bal, schiet en ... Finello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Labaka Zurriarain met een snelle inworp. Pascu rent richting de bal. Pascu passt de bal met de wreef. Chusak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chusak schiet op doel. Finello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Ngọc Thọ de bal. Sawczuk is nu in balbezit. Sawczuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PIAHOR POPOLU - Imperia Calcio 1:0

33e minuut.
Pascu passt de bal in één keer door. Szántai rent richting de bal. Szántai met een sublieme pass. Chusak heeft problemen om de bal te vangen. Chusak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Klungelig pakt Tomborowski de bal. Szántai is nu in balbezit. Met opzet legt Tomborowski zijn tegenspeler op de grond. Tomborowski krijgt een gele kaart. Szántai is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szántai zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sawczuk kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Chusak is nu in balbezit. Chusak passt de bal met de wreef. Sawczuk is nu in balbezit. Sawczuk draait met de bal, schiet en ... Ngọc Thọ probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
PIAHOR POPOLU - Imperia Calcio 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PIAHOR POPOLU 36%, Imperia Calcio 64%.
PIAHOR POPOLU - Imperia Calcio 2:0

47e minuut.
Chusak kopt de bal weg. Sawczuk is nu in balbezit. Sawczuk geeft een lange en hoge pass. Chusak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chusak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Klungelig pakt Szántai de bal. Szántai geeft een lange en hoge pass. Ngọc Thọ probeert de bal met de borst te controleren. Sawczuk rent richting de bal. Sawczuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
PIAHOR POPOLU - Imperia Calcio 3:0

60e minuut.
Platt probeert naar een medespeler te passen. Elstad is nu in balbezit. Elstad passt de bal met de wreef. Pascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Danić geeft een hoge lob. Daar is Fekhi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szántai is nu in balbezit. Szántai geeft de bal voor. Chusak krijgt zijn hoofd ertegen. Finello bokst de bal weg.

68e minuut.
Pascu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Woldseth komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Szántai met een snelle inworp. Danić bereikt de bal nog maar net als eerste. Danić geeft een lange en hoge pass. Chusak rent richting de bal. Chusak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PIAHOR POPOLU - Imperia Calcio 4:0

84e minuut.
Fekhi rent richting de bal. Fekhi passt de bal in één keer door. Carol geeft de bal voor. Chusak is nu in balbezit. Chusak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PIAHOR POPOLU 40%, Imperia Calcio 60%.
PIAHOR POPOLU - Imperia Calcio 4:0