Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-02 20:31
  • Competitiewedstrijd: Liga V.196 [del]
  • Stadion: WW Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 11819
Wild Warriors MECHICO
3-5-2 modify Tactiek Egipt
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
50.5 gemiddelde waardering 48.5
solide Schieten goed
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen goed


4e minuut.
Gerlo rent richting de bal. Gerlo probeert naar een medespeler te passen. Fon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Warriors - MECHICO 1:0

9e minuut.
Klungelig pakt Gerlo de bal. Fon rent richting de bal. Hietala legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fon kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Felczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Gärtner bereikt de bal nog maar net als eerste. Gärtner geeft de bal voor. Hostovský probeert de bal met de borst te controleren. Fon is nu in balbezit. Fon draait met de bal, schiet en ... Felczak bokst de bal weg.

27e minuut.
Fon is nu in balbezit. Hostovský onderschept slim de pass. Kabanec rent richting de bal. Fon rent richting de bal. Fon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Gerlo speelt de bal door. Buczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabanec maakt een afschuwelijke overtreding. Kabanec krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Skowroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Skowroński probeert naar een medespeler te passen. Məmmədbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez verovert de bal door een tackle van achteren. Bermúdez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Məmmədbəyov heeft problemen om de bal te vangen. Məmmədbəyov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skowroński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bermúdez met een sublieme pass. Szostak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Daar is Perez Sáenz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perez Sáenz geeft de bal voor. Chorgoliani onderschept slim de pass. Gerlo geeft een hoge lob. Kabanec springt en kopt de bal. Felczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Perez Sáenz met een snelle inworp. Młynarz speelt de bal door. Kabanec is nu in balbezit. Kabanec draait met de bal, schiet en ... Hietala probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Młynarz zal de hoekschop nemen. Fon springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Warriors - MECHICO 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wild Warriors 49%, MECHICO 51%.
Wild Warriors - MECHICO 2:0

46e minuut.
Fon probeert de bal aan de voet te houden. Crisinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Florczyk begaat een overtreding. Florczyk krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Młynarz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hugheѕ komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Moustogiannis komt het veld opgelopen. Gardner komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Klungelig pakt Fon de bal. Hostovský is nu in balbezit. Fon maakt een afschuwelijke overtreding. Fon krijgt een gele kaart. Hostovský raakt geblesseerd tijdens het duel. Hostovský zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Crisinel heeft problemen om de bal te vangen. Filemon is nu in balbezit. Filemon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Felczak met een harde bal richting middenveld. Gardner heeft problemen om de bal te vangen. Florczyk rent richting de bal. Florczyk haalt uit met een fantastische trap. Szostak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Moustogiannis probeert naar een medespeler te passen. Laps met een sublieme pass. Gerlo is nu in balbezit. Gerlo geeft een lange en hoge pass. Kabanec maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Warriors - MECHICO 3:0

88e minuut.
Bermúdez kopt de bal weg. Florczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moustogiannis. Moustogiannis krijgt een gele kaart. Florczyk raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Florczyk kan niet meer verder spelen. Pasikowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wild Warriors 35%, MECHICO 65%.
Wild Warriors - MECHICO 3:0