Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Stodoła ML System United
taktyk Tactiek 5-1-2-2
44% Balbezit 56%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
39.5 gemiddelde waardering 53.5
matig Schieten zeer goed
redelijk Passen zeer goed
redelijk Verdedigen solide


15e minuut.
Mihuţ met een sublieme pass. Bruylandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega Mena maakt een afschuwelijke overtreding. Vega Mena krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Vega Mena geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żmijewski met de inworp. Bruylandt probeert de bal met de borst te controleren. Bruylandt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Vega Mena heeft problemen om de bal te vangen. Bruylandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballivián bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruylandt onderschept slim de pass. Bruylandt schiet op doel. Sobolewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stodoła - ML System United 0:1

27e minuut.
Birembaum verovert de bal door een tackle van achteren. Birembaum geeft een hoge lob. Dehnstein rent richting de bal. Dehnstein haalt uit met een fantastische trap. Paal!

30e minuut.
Ballivián speelt de bal door. Brejza rent richting de bal. Brejza passt de bal in één keer door. Dehnstein rent richting de bal. Dehnstein haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Brejza probeert naar een medespeler te passen. Dehnstein rent richting de bal. Dehnstein speelt de bal door. Bruylandt is nu in balbezit. Bruylandt haalt uit met een fantastische trap. Sobolewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Stanke is nu in balbezit. Stanke geeft de bal voor. Sobotka probeert de bal met de borst te controleren. Dehnstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehnstein draait met de bal, schiet en ... Sobolewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Mihuţ onderschept slim de pass. Valente is nu in balbezit. Mihuţ tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mihuţ krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Vega Mena met de inworp. Tolomac rent richting de bal. Tolomac probeert naar een medespeler te passen. Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Stodoła 44%, ML System United 56%.
FC Stodoła - ML System United 0:1

52e minuut.
Valente raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bitter komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Ballivián kopt de bal weg. Daar is Gromczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihuţ geeft een hoge lob. Bruylandt is nu in balbezit. Bruylandt haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Veziroğlu kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żmijewski met een snelle inworp. Bruylandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruylandt draait met de bal, schiet en ... Sobolewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Tolomac geeft de bal voor. Bitter kopt de bal weg. Syrečka is nu in balbezit. Syrečka schiet op doel. Bryl probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bryl trapt de bal weg van het doel. Dehnstein rent richting de bal. Dehnstein haalt uit met een fantastische trap. Sobolewski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stodoła - ML System United 0:2

61e minuut.
Roberts geeft de bal voor. Veziroğlu heeft problemen om de bal te vangen. Bruylandt controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ballivián neemt vlug de vrije trap. Syrečka maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Bruylandt rent richting de bal. Vega Mena tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bruylandt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mihuţ zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bruylandt kopt de bal weg. Dehnstein is nu in balbezit. Dehnstein draait met de bal, schiet en ... Sobolewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Brejza passt de bal met de wreef. Daar is Veziroğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruylandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehnstein rent richting de bal. Dehnstein haalt uit met een fantastische trap. Sobolewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dehnstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehnstein haalt uit met een fantastische trap. Sobolewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski geeft de bal voor. Dehnstein rent richting de bal. Dehnstein haalt uit met een fantastische trap. Sobolewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Stanke probeert naar een medespeler te passen. Mihuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dišljenković speelt de bal door. Ballivián rent richting de bal. Ballivián haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vega Mena met de inworp. Tolomac probeert naar een medespeler te passen. Bitter is nu in balbezit. Bitter schiet op doel. Bryl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Stodoła 46%, ML System United 54%.
FC Stodoła - ML System United 0:2