Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PIAHOR POPOLU Czarna WC
onlywin Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
28% Spel op eigen helft 72%
37 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 18.9
goed Schieten slecht
goed Passen slecht
goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Kruk speelt de bal door. Daar is Gabriel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gabriel passt de bal met de wreef. Chusak is nu in balbezit. Chusak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
PIAHOR POPOLU - Czarna WC 1:0

4e minuut.
Szántai verovert de bal door een tackle van achteren. Szántai met een sublieme pass. Chusak is nu in balbezit. Lixandru is nu in balbezit. Lixandru geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Lixandru rent richting de bal. Lixandru passt de bal zonder na te denken. Daar is Chusak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danić bereikt de bal nog maar net als eerste. Danić draait met de bal, schiet en ... Bubel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lixandru neemt de hoekschop. Bubel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chusak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chusak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PIAHOR POPOLU - Czarna WC 2:0

8e minuut.
Woldseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Woldseth passt de bal met de wreef. Lixandru speelt de bal door. Chusak is nu in balbezit. Chusak schiet op doel. Bubel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Lixandru speelt de bal door. Szántai met een sublieme pass. Klungelig pakt Danić de bal. Chusak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chusak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Danić is nu in balbezit. Daar is Danić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chusak bereikt de bal nog maar net als eerste. Danić is nu in balbezit. Danić draait met de bal, schiet en ... Bubel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
PIAHOR POPOLU - Czarna WC 3:0

13e minuut.
Danić passt de bal zonder na te denken. Chusak is nu in balbezit. Chusak passt de bal zonder na te denken. Lixandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Lixandru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Gabriel is nu in balbezit. Gabriel geeft een lange en hoge pass. Inworp. Danić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lixandru geeft een lange en hoge pass. Bubel bokst de bal weg. Chusak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chusak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PIAHOR POPOLU - Czarna WC 4:0

21e minuut.
Lisek passt de bal met de wreef. Daar is Sieradzki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szántai probeert naar een medespeler te passen. Chusak is nu in balbezit. Chusak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kiszczak trapt de bal weg. ten Hag kopt de bal weg. Danić is nu in balbezit. Danić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PIAHOR POPOLU - Czarna WC 5:0

44e minuut.
Chusak is nu in balbezit. Chusak haalt uit met een fantastische trap. Kiszczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Danić bereikt de bal nog maar net als eerste. Danić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Chusak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chusak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PIAHOR POPOLU 32%, Czarna WC 68%.
PIAHOR POPOLU - Czarna WC 5:0

47e minuut.
ten Hag zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Lixandru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lixandru geeft een hoge lob. Chusak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
PIAHOR POPOLU - Czarna WC 6:0

50e minuut.
Szántai speelt de bal door. ten Hag is nu in balbezit. Szántai geeft een lange en hoge pass. Danić is nu in balbezit. Danić schiet op doel. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Kiszczak heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szántai geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chusak krijgt zijn hoofd ertegen. Bubel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Kiszczak trapt de bal weg. Inworp. Szántai met een snelle inworp. Lixandru probeert de bal met de borst te controleren. Lixandru draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
ten Hag is nu in balbezit. ten Hag geeft een lange en hoge pass. Danić kopt de bal weg. Chusak is nu in balbezit. Chusak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Daar is Danić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lixandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Lixandru speelt de bal door. Chusak rent richting de bal. Chusak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Chusak rent richting de bal. Chusak schiet op doel. Daar is Krysztofiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danić rent richting de bal. Danić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PIAHOR POPOLU - Czarna WC 7:0

64e minuut.
Danić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lixandru rent richting de bal. Lixandru geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chusak de bal. Chusak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Trzpień met een sublieme pass. Klungelig pakt Łangowski de bal. Inworp. Szántai met de inworp. Lixandru geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Inworp. Cesarotto met de inworp. Lixandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Lixandru geeft de bal voor. Chusak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
PIAHOR POPOLU - Czarna WC 8:0

74e minuut.
ten Hag rent richting de bal. ten Hag probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chusak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chusak passt de bal met de wreef. Szántai geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Doeltrap. Bubel trapt de bal weg. Lixandru kopt de bal weg. Chusak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chusak draait met de bal, schiet en ... Paal!

80e minuut.
Fernando is nu in balbezit. ten Hag geeft een lange en hoge pass. Chusak is nu in balbezit. Lixandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Lixandru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PIAHOR POPOLU - Czarna WC 9:0

85e minuut.
Woldseth verovert de bal door een tackle van achteren. Łangowski onderschept slim de pass. Łangowski passt de bal met de wreef. Dyluś is nu in balbezit. Dyluś schiet op doel. Hober probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Śliż zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dyluś rent richting de bal. Fernando probeert naar een medespeler te passen. Chusak is nu in balbezit. Chusak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PIAHOR POPOLU - Czarna WC 10:0

89e minuut.
Gabriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabriel met een sublieme pass. Chusak is nu in balbezit. Chusak heeft problemen om de bal te vangen. Chusak schiet op doel. Bubel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chusak is nu in balbezit. Chusak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PIAHOR POPOLU - Czarna WC 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PIAHOR POPOLU 24%, Czarna WC 76%.
PIAHOR POPOLU - Czarna WC 11:0