Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czarna WC PIAHOR POPOLU
Normal Tactiek onlywin
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 47.3
unsatisfactory Schieten good
weak Passen good
unsatisfactory Verdedigen good


4e minuut.
Tepsici probeert de bal aan de voet te houden. Trzpień bereikt de bal nog maar net als eerste. Tepsici onderschept slim de pass. Sawczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawczuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarna WC - PIAHOR POPOLU 0:1

7e minuut.
Chusak is nu in balbezit. Sawczuk rent richting de bal. Kiszczak rent richting de bal. Sawczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Sawczuk draait met de bal, schiet en ... Paal! Gabriel heeft problemen om de bal te vangen. Chusak is nu in balbezit. Chusak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarna WC - PIAHOR POPOLU 0:2

9e minuut.
Dyluś met een sublieme pass. Sieradzki heeft problemen om de bal te vangen. Chusak rent richting de bal. Chusak haalt uit met een fantastische trap. Rajtuz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

12e minuut.
Klungelig pakt Gabriel de bal. Chusak rent richting de bal. Kruk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chusak raakt geblesseerd tijdens het duel. Tepsici zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rajtuz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarna WC - PIAHOR POPOLU 0:3

16e minuut.
Trzpień verovert de bal door een tackle van achteren. Szántai verovert de bal door een tackle van achteren. Szántai geeft een lange en hoge pass. Chusak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarna WC - PIAHOR POPOLU 0:4

18e minuut.
Kiszczak geeft de bal voor. Inworp. Szántai met de inworp. Tepsici is nu in balbezit. Tepsici geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Inworp. Krogsæter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szántai bereikt de bal nog maar net als eerste. Szántai geeft een hoge lob. Sawczuk krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Lisek kan de bal niet met de borst controleren. Szántai is nu in balbezit. Szántai passt de bal met de wreef. Chusak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chusak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sawczuk is nu in balbezit. Sawczuk draait met de bal, schiet en ... Rajtuz probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Chusak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chusak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarna WC - PIAHOR POPOLU 0:5

29e minuut.
Szántai geeft een hoge lob. Chusak maakt een snoekduik en kopt de bal. Kiszczak kopt de bal weg. Chusak rent richting de bal. Chusak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Łangowski rent richting de bal. Szántai verovert de bal door een tackle van achteren. Szántai passt de bal in één keer door. Chusak rent richting de bal. Chusak schiet op doel. Rajtuz bokst de bal weg.

34e minuut.
Tepsici geeft een lange en hoge pass. Trzpień kopt de bal weg. Daar is Krysztofiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sawczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawczuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarna WC - PIAHOR POPOLU 0:6

35e minuut.
Tepsici geeft een lange en hoge pass. Chusak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chusak passt de bal met de wreef. Tepsici bereikt de bal nog maar net als eerste. Tepsici geeft de bal voor. Rajtuz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pascu met een snelle inworp. Gabriel is nu in balbezit. Chusak verovert de bal door een tackle van achteren. Chusak geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Rajtuz speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pascu met een snelle inworp. Tepsici bereikt de bal nog maar net als eerste. Tepsici schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Dyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyluś passt de bal met de wreef. Łangowski is nu in balbezit. Łangowski geeft een lange en hoge pass. Carol kopt de bal weg. Pérez Ipiña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarna WC 78%, PIAHOR POPOLU 22%.
Czarna WC - PIAHOR POPOLU 0:6

48e minuut.
Tepsici verovert de bal door een tackle van achteren. Tepsici geeft een hoge lob. Sawczuk is nu in balbezit. Sawczuk schiet op doel. Rajtuz probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Chusak passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sawczuk de bal. Sawczuk passt de bal zonder na te denken. Chusak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chusak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Doeltrap. Rajtuz trapt de bal weg van het doel. Pascu is nu in balbezit. Pascu geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Sawczuk rent richting de bal. Sawczuk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Chusak schiet op doel. Krysztofiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pascu zal de hoekschop nemen. Sawczuk springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarna WC - PIAHOR POPOLU 0:7

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rajtuz trapt de bal weg van het doel. Lisek kopt de bal weg. Klungelig pakt Pascu de bal. Pascu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Pascu kopt de bal weg. Chusak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chusak met een sublieme pass. Sawczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawczuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Pascu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tepsici is nu in balbezit. Tepsici geeft de bal voor. Chusak rent richting de bal. Chusak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Chusak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chusak passt de bal zonder na te denken. Daar is Krysztofiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sawczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawczuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Tepsici speelt de bal door. Daar is Szántai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szántai geeft een hoge lob. Chusak springt en kopt de bal. Rajtuz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarna WC - PIAHOR POPOLU 0:8

70e minuut.
Łangowski met een sublieme pass. Pascu probeert naar een medespeler te passen. Chusak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawczuk is nu in balbezit. Sawczuk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Kiszczak is nu in balbezit. Tepsici onderschept slim de pass. Tepsici passt de bal in één keer door. Sawczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawczuk haalt uit met een fantastische trap. Rajtuz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarna WC - PIAHOR POPOLU 0:9

90e minuut.
Sawczuk geeft de bal voor. Pascu kopt de bal weg. Daar is Trzpień, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sawczuk is nu in balbezit. Sawczuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarna WC 79%, PIAHOR POPOLU 21%.
Czarna WC - PIAHOR POPOLU 0:9