Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vexel MECHICO
442 Tactiek Egipt
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
51.8 gemiddelde waardering 46
solid Schieten adequate
very good Passen good
good Verdedigen good


3e minuut.
Kosmalski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skowroński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Florczyk rent richting de bal. Florczyk geeft een lange en hoge pass. Owczarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Zepeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zepeda geeft de bal voor. Nietupski kopt de bal weg. Giemsa is nu in balbezit. Giemsa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Kosmalski rent richting de bal. Kosmalski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Korkotashvili de bal. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Zedong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Korkotashvili controleert de bal met de borst. Korkotashvili geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Skowroński de bal onder controle te krijgen. Giemsa springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Korkotashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkotashvili probeert naar een medespeler te passen. Daar is Daei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daei geeft een hoge lob. Nietupski springt en kopt de bal. Felczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Giemsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hietala legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Giemsa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Giemsa legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Felczak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vexel - MECHICO 1:0

42e minuut.
Chorgoliani met een sublieme pass. Florczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Florczyk passt de bal zonder na te denken. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap. Owczarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Bermúdez rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vexel - MECHICO 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vexel 43%, MECHICO 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vexel - MECHICO 1:1

50e minuut.
Bermúdez kopt de bal weg. Florczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zepeda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Florczyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bermúdez legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Owczarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

58e minuut.
Zedong bereikt de bal nog maar net als eerste. Zedong met een sublieme pass. Chorgoliani is nu in balbezit. Nietupski onderschept slim de pass. Nietupski schiet op doel. Felczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Cortina passt de bal in één keer door. Korkotashvili geeft de bal voor. Giemsa heeft problemen om de bal te vangen. Giemsa schiet op doel. Felczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vexel - MECHICO 2:1

65e minuut.
Hietala met een sublieme pass. Kajdas is nu in balbezit. Daei rent richting de bal. Daei geeft een hoge lob. Giemsa maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Inworp. Daei met een snelle inworp. Kajdas rent richting de bal. Cortina verovert de bal door een tackle van achteren. Cortina geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Korkotashvili is nu in balbezit. Kuchczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchczyński passt de bal zonder na te denken. Florczyk rent richting de bal. Florczyk haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Skowroński is nu in balbezit. Anchisi verovert de bal door een tackle van achteren. Kuchczyński probeert naar een medespeler te passen. Florczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Florczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Hietala verovert de bal door een tackle van achteren. Hietala geeft de bal voor. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap. Owczarski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Florczyk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Anchisi de bal. Florczyk rent richting de bal. Florczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vexel - MECHICO 2:2

82e minuut.
Hietala heeft problemen om de bal te vangen. Buitenspel voor Giemsa. Goede buitenspelval van de verdediging. Hostovský neemt vlug de vrije trap. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez draait met de bal, schiet en ... Owczarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Florczyk rent richting de bal. Florczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vexel - MECHICO 2:3

86e minuut.
Skowroński passt de bal met de wreef. Kuchczyński geeft een hoge lob. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez draait met de bal, schiet en ... Owczarski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vexel - MECHICO 2:4

87e minuut.
Zedong passt de bal zonder na te denken. Anchisi speelt de bal door. Kosmalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vexel 46%, MECHICO 54%.
Vexel - MECHICO 2:4