Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czarna WC ML System United
Normal Tactiek 5-1-2-2
43% Balbezit 57%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 50
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 54.3
waardeloos Schieten uitstekend
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Kruk passt de bal met de wreef. Gabriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabriel geeft een lange en hoge pass. Dehnstein rent richting de bal. Dehnstein haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Rajtuz met een harde bal richting middenveld. Mihuţ kopt de bal weg. Bruylandt is nu in balbezit. Dehnstein is nu in balbezit. Dehnstein schiet op doel. Rajtuz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Gabriel geeft een hoge lob. Inworp. Parreira zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bruylandt probeert de bal met de borst te controleren. Bruylandt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Rajtuz met een harde bal richting middenveld. Mihuţ kopt de bal weg. Dehnstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehnstein schiet op doel. Rajtuz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarna WC - ML System United 0:1

5e minuut.
Bruylandt verovert de bal door een tackle van achteren. Kruk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bruylandt raakt geblesseerd tijdens het duel. Mihuţ zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dehnstein kopt de bal weg. Klungelig pakt Dyluś de bal. Bruylandt rent richting de bal. Bruylandt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarna WC - ML System United 0:2

7e minuut.
Krysztofiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krysztofiak speelt de bal door. Trzpień bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehnstein onderschept slim de pass. Dehnstein haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Mihuţ passt de bal met de wreef. Parreira rent richting de bal. Parreira geeft een hoge lob. Dehnstein rent richting de bal. Dehnstein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarna WC - ML System United 0:3

12e minuut.
Mihuţ is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dyluś. Mihuţ is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Šepelj zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dehnstein kopt de bal weg. Daar is Kruk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruylandt rent richting de bal. Bruylandt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Bruylandt speelt de bal door. Birembaum probeert naar een medespeler te passen. Dehnstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehnstein schiet op doel. Rajtuz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarna WC - ML System United 0:4

18e minuut.
Brejza passt de bal met de wreef. Dehnstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehnstein passt de bal zonder na te denken. Bruylandt is nu in balbezit. Bruylandt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Parreira is nu in balbezit. Parreira geeft een hoge lob. Kiszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruylandt onderschept slim de pass. Bruylandt schiet op doel. Rajtuz bokst de bal weg.

20e minuut.
Parreira met de inworp. Mihuţ is nu in balbezit. Mihuţ passt de bal zonder na te denken. Bruylandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruylandt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Birembaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Birembaum probeert naar een medespeler te passen. Brejza met een sublieme pass. Dehnstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehnstein draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Czarna WC - ML System United 0:5

24e minuut.
Dyluś speelt de bal door. Sieradzki is nu in balbezit. Bruylandt onderschept slim de pass. Bruylandt haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Krysztofiak geeft de bal voor. Inworp. Parreira met de inworp. Bruylandt rent richting de bal. Bruylandt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Mihuţ probeert naar een medespeler te passen. Parreira probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Parreira geeft een lange en hoge pass. Dehnstein is nu in balbezit. Dehnstein schiet op doel. Rajtuz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dehnstein rent richting de bal. Kiszczak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dehnstein is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dehnstein kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarna WC - ML System United 0:6

30e minuut.
Parreira rent richting de bal. Parreira probeert naar een medespeler te passen. Bruylandt rent richting de bal. Bruylandt draait met de bal, schiet en ... Rajtuz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarna WC - ML System United 0:7

34e minuut.
Parreira is nu in balbezit. Parreira passt de bal in één keer door. Bruylandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruylandt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarna WC - ML System United 0:8

37e minuut.
Brejza probeert naar een medespeler te passen. Bruylandt is nu in balbezit. Dehnstein rent richting de bal. Bruylandt rent richting de bal. Bruylandt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Gabriel kopt de bal weg. Krysztofiak probeert de bal aan de voet te houden. Dehnstein rent richting de bal. Dehnstein haalt uit met een fantastische trap. Rajtuz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarna WC - ML System United 0:9

44e minuut.
Dehnstein probeert naar een medespeler te passen. Brejza rent richting de bal. Brejza geeft een hoge lob. Bruylandt is nu in balbezit. Bruylandt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarna WC - ML System United 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarna WC 82%, ML System United 18%.
Czarna WC - ML System United 0:10

51e minuut.
Daar is Bruylandt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruylandt passt de bal met de wreef. Kiszczak rent richting de bal. Dehnstein verovert de bal door een tackle van achteren. Dehnstein draait met de bal, schiet en ... Rajtuz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarna WC - ML System United 0:11

53e minuut.
Parreira geeft de bal voor. Dehnstein kopt de bal weg. Bruylandt is nu in balbezit. Bruylandt haalt uit met een fantastische trap. Rajtuz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarna WC - ML System United 0:12

56e minuut.
Dehnstein rent richting de bal. Bruylandt rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krysztofiak. Bruylandt roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bruylandt kan niet meer verder spelen. Bandarevich komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Šepelj speelt de bal door. Mihuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihuţ passt de bal met de wreef. Bandarevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandarevich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Rajtuz trapt de bal weg van het doel. Inworp. Parreira met de inworp. Bandarevich kan de bal niet met de borst controleren. Bandarevich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Parreira passt de bal zonder na te denken. Brejza bereikt de bal nog maar net als eerste. Brejza probeert naar een medespeler te passen. Dehnstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehnstein draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Kiszczak trapt de bal weg van het doel. Kruk controleert de bal met de borst. Parreira probeert naar een medespeler te passen. Dehnstein is nu in balbezit. Dehnstein draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rajtuz met een harde bal richting middenveld. Mihuţ kopt de bal weg. Bandarevich rent richting de bal. Bandarevich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Kruk passt de bal met de wreef. Parreira rent richting de bal. Parreira met een sublieme pass. Dehnstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehnstein haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarna WC - ML System United 0:13

68e minuut.
Gabriel geeft een hoge lob. Mihuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihuţ geeft de bal voor. Dehnstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehnstein haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Parreira probeert naar een medespeler te passen. Bandarevich is nu in balbezit. Krysztofiak is nu in balbezit. Bandarevich onderschept slim de pass. Bandarevich haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bandarevich rent richting de bal. Bandarevich passt de bal in één keer door. Dehnstein is nu in balbezit. Dehnstein haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarna WC - ML System United 0:14

74e minuut.
Łangowski geeft een hoge lob. Bandarevich is nu in balbezit. Bandarevich passt de bal met de wreef. Dehnstein rent richting de bal. Dehnstein haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Klungelig pakt Parreira de bal. Parreira geeft een lange en hoge pass. Dehnstein is nu in balbezit. Dehnstein haalt uit met een fantastische trap. Kiszczak probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

78e minuut.
Bandarevich haalt uit met een fantastische trap. Krysztofiak probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Parreira zal de hoekschop nemen. Dehnstein krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Mihuţ met een sublieme pass. Parreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Parreira geeft een hoge lob. Bandarevich rent richting de bal. Bandarevich haalt uit met een fantastische trap. Rajtuz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarna WC - ML System United 0:15

83e minuut.
Brejza rent richting de bal. Brejza speelt de bal door. Dehnstein heeft problemen om de bal te vangen. Bandarevich rent richting de bal. Bandarevich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Doeltrap. Rajtuz met een harde bal richting middenveld. Mihuţ kopt de bal weg. Dehnstein rent richting de bal. Dehnstein haalt uit met een fantastische trap. Paal! Rajtuz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarna WC - ML System United 0:16

89e minuut.
Sieradzki probeert naar een medespeler te passen. Dyluś heeft problemen om de bal te vangen. Dehnstein verovert de bal door een tackle van achteren. Dehnstein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarna WC - ML System United 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarna WC 69%, ML System United 31%.
Czarna WC - ML System United 0:17