Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ML System United Czarna WC
5-1-2-2 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
26% Spel op eigen helft 74%
44 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 20.4
zeer goed Schieten waardeloos
zeer goed Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


2e minuut.
Bruylandt is nu in balbezit. Dehnstein heeft problemen om de bal te vangen. Bruylandt rent richting de bal. Dehnstein rent richting de bal. Dehnstein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ML System United - Czarna WC 1:0

3e minuut.
Lisek passt de bal in één keer door. Trzpień heeft problemen om de bal te vangen. Dehnstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehnstein haalt uit met een fantastische trap. Rajtuz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Abbott rent richting de bal. Abbott speelt de bal door. Dehnstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehnstein haalt uit met een fantastische trap. Kiszczak probeert de bal aan de voet te houden. Rajtuz bokst de bal weg.

17e minuut.
Abbott is nu in balbezit. Abbott probeert naar een medespeler te passen. Bruylandt heeft problemen om de bal te vangen. Bruylandt passt de bal met de wreef. Paal! Dehnstein rent richting de bal. Dehnstein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ML System United - Czarna WC 2:0

22e minuut.
Brejza passt de bal in één keer door. Daar is Mihuţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihuţ passt de bal met de wreef. Bruylandt is nu in balbezit. Bruylandt schiet op doel. Rajtuz bokst de bal weg. Kiszczak heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
ML System United - Czarna WC 3:0

24e minuut.
Gabriel geeft een hoge lob. Mihuţ speelt de bal door. Brejza bereikt de bal nog maar net als eerste. Brejza geeft een lange en hoge pass. Bruylandt springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ML System United - Czarna WC 4:0

29e minuut.
Brejza rent richting de bal. Brejza passt de bal zonder na te denken. Dehnstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehnstein haalt uit met een fantastische trap. Rajtuz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Šepelj geeft een lange en hoge pass. Krysztofiak heeft problemen om de bal te vangen. Bruylandt is nu in balbezit. Bruylandt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ML System United - Czarna WC 5:0

37e minuut.
Klungelig pakt Kruk de bal. Bruylandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruylandt passt de bal zonder na te denken. Dehnstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehnstein haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dehnstein rent richting de bal. Dehnstein schiet op doel. Rajtuz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ML System United - Czarna WC 6:0

38e minuut.
Dyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruylandt onderschept slim de pass. Bruylandt passt de bal zonder na te denken. Dehnstein rent richting de bal. Dehnstein schiet op doel. Rajtuz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Mihuţ passt de bal zonder na te denken. Trzpień is nu in balbezit. Brejza onderschept slim de pass. Brejza geeft een hoge lob. Bruylandt krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ML System United - Czarna WC 7:0

42e minuut.
Sieradzki passt de bal zonder na te denken. Krysztofiak heeft problemen om de bal te vangen. Lisek rent richting de bal. Dehnstein verovert de bal door een tackle van achteren. Dehnstein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ML System United - Czarna WC 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ML System United 29%, Czarna WC 71%.
ML System United - Czarna WC 8:0

47e minuut.
Kruk probeert naar een medespeler te passen. Mihuţ rent richting de bal. Mihuţ passt de bal in één keer door. Dehnstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehnstein haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Mihuţ kopt de bal weg. Trzpień rent richting de bal. Dehnstein onderschept slim de pass. Dehnstein heeft problemen om de bal te vangen. Dehnstein schiet op doel. Rajtuz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Kiszczak de bal. Dehnstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehnstein draait met de bal, schiet en ... Rajtuz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ML System United - Czarna WC 9:0

50e minuut.
Abbott geeft de bal voor. Dehnstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehnstein geeft een hoge lob. Krysztofiak heeft problemen om de bal te vangen. Bruylandt is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Dehnstein verovert de bal door een tackle van achteren. Dehnstein met een sublieme pass. Bruylandt rent richting de bal. Bruylandt schiet op doel. Krysztofiak probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ML System United - Czarna WC 10:0

58e minuut.
Brejza speelt de bal door. Dehnstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Dehnstein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dehnstein schiet op doel. Rajtuz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ML System United - Czarna WC 11:0

60e minuut.
Dehnstein kopt de bal weg. Krysztofiak heeft problemen om de bal te vangen. Bruylandt is nu in balbezit. Bruylandt draait met de bal, schiet en ... Rajtuz probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Krysztofiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehnstein rent richting de bal. Kiszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehnstein onderschept slim de pass. Dehnstein schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dehnstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehnstein schiet op doel. Rajtuz bokst de bal weg.

65e minuut.
Krysztofiak onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Abbott geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dehnstein is nu in balbezit. Dehnstein schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Mihuţ geeft de bal voor. Daar is Kiszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dehnstein is nu in balbezit. Dehnstein draait met de bal, schiet en ... Rajtuz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ML System United - Czarna WC 12:0

76e minuut.
Krysztofiak heeft problemen om de bal te vangen. Bruylandt rent richting de bal. Krysztofiak rent richting de bal. Bruylandt verovert de bal door een tackle van achteren. Bruylandt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ML System United - Czarna WC 13:0

79e minuut.
Brejza bereikt de bal nog maar net als eerste. Brejza probeert naar een medespeler te passen. Dehnstein rent richting de bal. Dehnstein schiet op doel. Rajtuz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Dehnstein heeft problemen om de bal te vangen. Dehnstein haalt uit met een fantastische trap. Rajtuz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lisek rent richting de bal. Dehnstein verovert de bal door een tackle van achteren. Dehnstein haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Dehnstein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dehnstein geeft de bal voor. Bruylandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruylandt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Abbott met een snelle inworp. Mihuţ speelt de bal door. Klungelig pakt Dehnstein de bal. Dehnstein schiet op doel. Rajtuz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Dehnstein rent richting de bal. Dehnstein schiet op doel. Rajtuz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Brejza zal de hoekschop nemen. Bruylandt maakt een snoekduik en kopt de bal. Kruk heeft problemen om de bal te vangen. Bruylandt rent richting de bal. Bruylandt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ML System United 23%, Czarna WC 77%.
ML System United - Czarna WC 13:0