Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-30 20:46
  • Competitiewedstrijd: Liga V.196 [del]
  • Stadion: WW Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 7767
Wild Warriors Imperia Calcio
3-5-2 modify Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
28% Spel op eigen helft 72%
37 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 32.7
zeer goed Schieten matig
zeer goed Passen matig
goed Verdedigen zwak


3e minuut.
Daar is Kabanec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Młynarz is nu in balbezit. Młynarz passt de bal in één keer door. Fon rent richting de bal. Fon haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Warriors - Imperia Calcio 1:0

5e minuut.
Lípa passt de bal met de wreef. Fon met een sublieme pass. Kabanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabanec draait met de bal, schiet en ... Finello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Warriors - Imperia Calcio 2:0

5e minuut.
Hugheѕ met de inworp. Młynarz met een sublieme pass. Kabanec rent richting de bal. Fon is nu in balbezit. Fon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Finello trapt de bal weg. Hugheѕ kopt de bal weg. Kabanec heeft problemen om de bal te vangen. Fon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fon haalt uit met een fantastische trap. Finello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Inworp. Skrzyński met de inworp. Lípa met een sublieme pass. Kabanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabanec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kabanec probeert de bal aan de voet te houden. Fon rent richting de bal. Fon haalt uit met een fantastische trap. Ngọc Thọ probeert de bal aan de voet te houden. Finello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Warriors - Imperia Calcio 3:0

22e minuut.
Crisinel met een snelle inworp. Młynarz rent richting de bal. Młynarz passt de bal in één keer door. Fon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fon haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Kabanec draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Ngọc Thọ de bal. Kabanec is nu in balbezit. Kabanec haalt uit met een fantastische trap. Finello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Warriors - Imperia Calcio 4:0

30e minuut.
Finello probeert naar een medespeler te passen. Hugheѕ kopt de bal weg. Fon heeft problemen om de bal te vangen. Kabanec is nu in balbezit. Kabanec haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Doeltrap. Ngọc Thọ trapt de bal weg van het doel. Hugheѕ kopt de bal weg. Kabanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabanec draait met de bal, schiet en ... Finello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Warriors - Imperia Calcio 5:0

44e minuut.
Utov probeert naar een medespeler te passen. Lípa speelt de bal door. Kabanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabanec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Warriors - Imperia Calcio 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wild Warriors 28%, Imperia Calcio 72%.
Wild Warriors - Imperia Calcio 6:0

52e minuut.
Klungelig pakt Labaka Zurriarain de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hugheѕ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Młynarz rent richting de bal. Młynarz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Utov geeft de bal voor. Tomborowski is nu in balbezit. Tomborowski met een sublieme pass. Belbüken is nu in balbezit. Belbüken draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Hugheѕ passt de bal zonder na te denken. Kabanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabanec passt de bal in één keer door. Fon rent richting de bal. Fon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Fekhi rent richting de bal. Fekhi geeft een hoge lob. Crisinel heeft problemen om de bal te vangen. Belbüken is nu in balbezit. Belbüken haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Skrzyński passt de bal zonder na te denken. Lípa probeert naar een medespeler te passen. Gerlo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fon de bal. Fon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Fon speelt de bal door. Gerlo is nu in balbezit. Gerlo geeft een lange en hoge pass. Kabanec rent richting de bal. Kabanec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Warriors - Imperia Calcio 7:0

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Fon de bal onder controle te krijgen. Fon passt de bal zonder na te denken. Kabanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabanec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Warriors - Imperia Calcio 8:0

74e minuut.
Finello speelt de bal door. Hugheѕ kopt de bal weg. Daar is Utov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Młynarz is nu in balbezit. Młynarz passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Moustogiannis geeft een hoge lob. Hugheѕ is nu in balbezit. Hugheѕ probeert naar een medespeler te passen. Fon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fon haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Hugheѕ rent richting de bal. Hugheѕ met een sublieme pass. Kabanec rent richting de bal. Fon rent richting de bal. Fon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Tomborowski heeft problemen om de bal te vangen. Tomborowski geeft een lange en hoge pass. Hugheѕ geeft een lange en hoge pass. Kabanec is nu in balbezit. Kabanec haalt uit met een fantastische trap. Finello bokst de bal weg.

89e minuut.
Lípa passt de bal met de wreef. Fon is nu in balbezit. Fon passt de bal zonder na te denken. Kabanec rent richting de bal. Kabanec draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wild Warriors 29%, Imperia Calcio 71%.
Wild Warriors - Imperia Calcio 8:0